Mick McCarthy, trener Wolvesa
0
"Zaboravite na Edina Džeku"
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sutra ako Bog da bar jedan komad....please edine....
biti ce tebi \"divno\" ahaaa
uh baš su se ukakili od dijamntaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ovaj mc carthy bio je poznat da moze duge lopte ubacivat sa rukama iz auta prema golu, na ep 1988 ja bio jos mali kad sam ga gledo, igro je za irsku, ali nije bas neki fudbaler bio, kolko se sjecam.
i ovaj konjina se sampona napio ...cuj to 3-0 pobjedit i da dzeko neopuca na gol
Kako ne volimi kada sa-x izgleda kao blog neke budale u centralnoj americi! Prvo, imate 3 clanka o Dzekinom debiju danas a NI NA JEDNOM NE PISE KADA JE UTAKMICA!!!! Zatim, u ovome clanku naslov nema veze s tekstom! Covjek je rekao da se ne smije sva paznja obracati na Dzeku, a ne kao da je zelio reci da je Dzeko los igrac! ! A sad kada pocnu komentari tipa \'Pa de ti jarane ako mozes bolje\' ili \'sto citas ako ti se ne svidja.\' Odmah da odgovorim, ja nisam novinar nit se predstavljam kao novinar ja samo citam novine i to mi daje pravo da budem kritik novinarima koji ne rade svoj posao dovoljno dobro! A za drugi komentar zasto citam, zato sto sa-x ima dosta zanimljivih clanaka, cesto kopiranih bez greske! A najbolje je da se pokusavaju unaprijediti koliko god mogu, i da ovaj moj komentar shvate kao konstruktivnu kritiku, a ne kao napad!
SaBogda Dzeko Edin zabio tri.....autogola !
Ja necu moci da zaspim do sutra. Nije nikakav sarkazam. vec sam rezervisao mjesto u Sport Centru u Zetri. Kao da igra repka. :) Preponosan sam na Dzeku i jedva cekam da zabije. AJMOOOOOOOOOOOOOOOO DZEKSONEEEEEEEEE a vi ljubmorni dusmani crknite mamu li vam prosjacku odvratnu da vam mamu
@Kvrrc Tebi sati ko dani bez dzeke ;)
@Dosta Nije tačno, baš nismo odavno imali ništa o Džeki... zadnjih nekoliko dana.
@wtf Htio je reci da nista nije dobio tim ako Dzeko ne uputi udarac a njegov tim izgubi sa 3 : 0
Pa ljudi dokle vise ??? Stvarno ste dosadni s ovim vise glupim i totalno nebitnim informacijama, ovo govorim jer nisam ljubmoran na Edina Dzeku, zapravo volio bih da bude najbolji strijelac u Engleskoj, ali ste dosadni... samo o njemu pisete, a budimo realni prosjecan igrac, i u klub koji je otisao, nije uopste nikakva vele sila, prosjecan klub Engleske lige koji je uvijek bio u sredini tabele... samo se digli u zadnje dvije godine jer ih je preuzeo bogati vlasnik... pisite vi o Dzeki, ali previse dajete bespotrebnih informacija. Dzeko care sve ti najbolje zelim.
@niki Šta je, je l\' ti smeta što sam prepotentan?
@ Kvrrc..OJ, sve nam je jasno, e nek si nam ti OJ rek\'o! i ovi smaraci s glooovom nek idu na neki drugi portal..dosadni su... Edine, sretno sutra!
Sutra ću vas kazniti!
Oj, pa tek sad vidim i ostale komentare i pluseve na wtf-ov komentar. Nisam znao da Sa-x ima ovako \"pametno\" (rečeno McCarthyevim stilom) čitateljstvo.
Neka oni slobodno paze na Džeku. Ima da him zObije go glOOOvom.