Portugalci večeras stižu u hotel Zenica
0
Za Ronalda poseban meni, jake mjere osiguranja
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da trebamo spustiti tenzije i prihvatiti ga kao veliku zvijezdu što on svakako i jest. Ne trebamo glumiti primitivce i trebamo pokazati da smo kulturan narod, kulturniji od zapadnih susjeda (navijača Dinamo Z.). Mislim da će ga te eventualne provokacije samo \"nabrijati\" da još više grize, dakle možemo proizvest kontraefekat! SRETNO BiH!!!!!
papci balkanski, shvatite jednu stvar da je ronaldo trenutno jedan od najboljih igraca svijeta, ako ne i najbolji (ali to je vec druga diskusija). on je biznis, a ne osoba. milioni dolara se vrte oko njega. je li vi stvarno mislite da on ima puno utjecaja o tome sta ce da radi, jede, pije itd. ne! on ima tim ljudi koji ga prate da mu se nesto ne bi desilo. ne zbog njega samog, vec zbog novaca. zbog investitora i biznisa. boli njih za ronalda kao osobu. njima je vazno da on uvijek bude u top formi, da uvijek daje 100% od sebe kada igra za svoj klub. iako bi ronaldo mozda i volio maznuti jednu porciju cevapa sa lukom i jogurtom, ili zvrk krompiruse, njemu to nije dozvoljeno! drugi odlucuju sta ce jesti i piti. drugi racunaju njegove kalorije i koliko mu je potrebno za jednu utakmicu. ronaldov zadatak je da sjedne, jede sta mu je odredjeno, obavi svoj zadatak na terenu, cek u dzep i tako iznova. to ti je zivot \'najboljeg\' fudbalera svijeta.
Nek mu Dzeko odnese malo pite da nam se Ronaldo najede
Poseban meni za posebnog igraca :D
Kao i obično, na meniju hrpa govana. U slast mu i prijatno.
GOVNO NEK POJDE
bio sam na aerodromu na doceku portugalaca,i smucio mi se RONALDO,KADA SAM VIDIO DA MU COVJEK IZ OBEZBJEDJENJA AERODROMA PRUZA RUKU,A ON JE HLADNO OBDBIJA GLEDAJUCI U NJU KAO DA JE ZARAZENA I GURA COVJEKOVU RUKU OD SEBE
Toliko selja.cina na jednoj vijesti, nevjerovatno. Nek\' ste vi strejt dok ovaj ped.er zalizani kara najljepse djevojke svijeta. Sretno BiH!
kavurme nek mu rastope...
Imam i ja poseban meni za njega na doceku na aerodromu u Sarajevu,podmetnut cu mu ne dozvoljena sredstva u caj pa da bude kaznjen za doping!!!!
ma+spaha+ce+ga+raspolovit+uz+aut+liniju
Treba mu jaja od kurbana staviti na meni :)
oD CEGA CE GA CUVATI????? Nema tu pedera
On jeste igrac i to postujem,uostalom vidjecemo akobogda,jer lopta je okrugla a za ove nepristrasne sto pisu ogavnosti neka se upitaju cije pasose imaju??????
i,z,d,r,k,a,m mu u sutliju.
Nahranice se Ronaldo Dzekine qur.cine!!!
ja sam stavio 170 maraka na portugal 1 i na hrvatsku x ali sa zadovoljstvom ih halalim ako prodjemo