Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasan pokazatelj da uefa radi ovo za pare,da fudbal ne igraju vise szbog navijaca, zalosno
URANIO, DOBROKAKOSI ČUJ ZBOG NAVIJAČA HAHAHAHA
pa hoce li navijaci platiti ronaldovu inormnu sumu primanja od 80 miliona eura ili messievu itd... sve se vrti oko para pa i nogomet. mislis li da je abramovic ili ostali miljarderi ulozili u klub iz ljubavi prema fudbalu? to je onvesticija u projekat koji moze da zaradjuje milijarde. a kada ne bi zaradjivali tolike milione ne bi imali motiva za igru i bilo bi ih dosadno gledati.
a nekad se fudbal igrao zbog navijaca. Sad su spali na 5%. SSramota za uefu i fifu kako su ovaj fudbal u zadnjih 10ak godina pretvorili u masinu za obrt novca
kada su transferi i plate poceli iznositi preko 10 miliona onda to znaci da je novac obuzeo sve.