Odbio šampanjac od Lescotta
2.2k
Yaya Toure: Ne pijem, ja sam musliman
Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
M A S A L A da te A.llah nagradi!!!!
momak koji para i slave ima na pretek, a opet jednostavno voli svoju vjeru i ne srami se to pokazati. ovakve ljude i najveći bogohulnici poštuju.. svaka čast yaya
SVAKA ČAST, UVJERENJA SE NE GAZE, KAMO SREĆE DA SE I OMLADINA NA NJEGA UGLEDA
bas se pitam jel i dzeko odbio?
A Bosnjo bi potego na eks da mu se kolega ne bi uvrijedio....
http://www.powerplaymanager.com/r305072 probajte ovu igru- odlična je
Evo ti crno na bijelo: Po.sla.nik, s.a..v.s, naređuje da se djeca podučavaju plivanju I streljaštvu. (Vidi: Sehavi, El-Mek.asidu-l-has.ene, str. 343, br. 708) U mnogim hadi.sima preporučuje se streljaštvo, briga o konjima i jahanje. (Vidi: Sahi.hul-Bu.hari, ”Kit.a.bu eha.disi-lenbija”, br. 3373, Sahi.hu Mu.slim, ”Kit.abu-l-im.are”, br. 1917)
Opet ti kazem da nemas pojma,evo zasto: Kazes da je sport u islamu zabranjen-to je netacno,jer se i Boziji poslanik bavio fizickim aktivnostima kao sto su trcanje,streljastvo,jahanje...Meni nije potreban nikakav savjet na nekom linku,jer ja poznajem svoju vjeru.Sport u islamu je cak i preporucen.Vjernicima je zabranjeno da se odreknu namaza radi sporta-znaci ne smiju zbog sporta zapostavljati molitvu Bogu.Vjerovatno je sada stvar malo jasnija!?
O kakvoj dilemi pricas? komentarises nesto o cemu blage veze nemas http://www.islamqa.com/en/ref/84291
lahko je njemu biti musliman, on ima love
http://www.youtube.com/watch?v=6j1XEWClyvU
Da ti rijesim dilemu:NEMAS TI POJMA.
Ja kao katolkinja cijenim i poštujem karakter ovog dečka koji je ostao skroman i u vjeri bez obzira na sve sto ga okruzuje...u danasnjem vremenu VELIKA RIJETKOST.
Grijeh ne ulazi na usta , već iz usta i zato ne filozofirajte više o hrani već se više bavite sobom i svojim djelima!!!
ATEISTI.. ako ne vjerujete u postojanje Boga, kako onda mozete vjerovati da je sve nastalo slucajno ? Zabrana svinjetine po bibliji: \"A svinja, iako ima papak, i to papak razdvojen, ne preživa - za vas je nečista. Njihova mesa nemojte jesti niti se njihove strvine doticati - za vas su one nečiste.\'\" (Biblija, Levitski zakon 11:7,8 ) Po Qur\'anu: \"Zabranjuje vam se strv i krv i svinjsko meso…\" (5:3) Kršćani mogu samo da šute i preživaju...
i ja sam elektrićar
koliko znam i sport je zabranjen u islamu hahaha luda kuca!