Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Srbi što pokazuju tri prsta? Tri prsta zbog kojih su hiljade ljudi život izgubili, zbog kojih je hiljade žena silovano...
Znaci i Srbima ce zabranit dizanje tri prsta. Nesto ne vjerujem
Rokula, znači ovisno o kojem se dresu radi, tako će i srbi biti uvrijeđeni ili ne? Baš glupo od tebe hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odmah iskljuciti i kuci poslati svejedno iz koje je reprezentacije
Konačno normalan komentar, konačno neko ko nije tastatura ratnik i ko ne koristi idiotske termine. Ako namjerno provociraš nekoga i uvlačiš politiku i mržnju u ovaj divan sport, marš sa terena.
👐🦅 🇦🇱 ❤👍💪
a daj, pa sad nece bit zanimljivo
Kako znaju da Šaćiri pokazuje crnog orla?
Ja bi ga pokazao pa i kad bi zadnje bilo. Ali momci će se nečega dosjetiti , jedva čekam da vidim hehe
A shakiri?
Nije lijepo nikoga provocirati, a pogotovo skandirati osuđenim ratnim zločincima
👐🏻
A smiju se dizati slike Ratka Mladića .Razlika izmedju pravne i banana drzave, koju su naši političari i tuzilaštvo od plastelina napravili. Neka greška u arhikteturi…….
Dobice Somer 5 komada u mrezi ni kriv ni duzan
Nije sve u dvoglavom orlu.
KAD POGLEDAS KOMENTARE SHVATIS DA OVDJE KOMENTARISU SAMO SRBI I HRVATI ....EVO VAM OD BOSNJE SELAM ,MAJKE VAM GA LOJAVE SMRDLJIVE.MRS NA SVOJE PORTALE.
Jedva cekam da šaćiri i dzaka izbace djikane
Najvise srbe ce izprovocirati Vucic kad prizna Kosovo.
Meni nije jasno zašto je ovo uopšte uvredljivo? I Srbiji je orao simbol. Jedino što su oni (igrači) ispali glupi i nefer prema Švicarskoj, nastupaju za nju a u mislima im Albanija
Bice dron i kruziti oko klupe Srbije i pjevušuti ebemo vam mamu karpatsko vlasku