Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako bi se vratili j istoriju fudbala vidjeli bi da i Ferguson od dolaska u MU nije pravio nikakve rezultate. Potrebno mu je bilo nekoliko godina, transfera da počinje donositi trofeje. Da su tada u MU bili kao ovi u Barsi istog mišljenja MU nebi osvojio to što jeste. Treba dati treneru vremena. Jer nakon sjajne generacije proćo će neko vrijeme da se tim podigne na veći nivo.
Nije mi samo jasno zašto Xavi odlazi iz Barcelone.
Problem Barcelone je da vec u uzvratu mogu zijanit 3:0 na svom terenu i to mi ne bi bilo cudno. Isti takav je i PSG, jedna utakmica ludilo druga ni maket. Ovdje je sve jos otvoreno.
Realno čovjek je dobar trener. Prerano su ga se u Barci odrekli. Nisu mu dali dovoljno vremena ni podrške. S ovom ekipom, mladom ali perspektivnom radi dobar ppsao.
Ova Barsa bi od Citya primila 5 komada, smiješni su kao i Real koji će dobit porciju naredne sedmice.
Nick ti odgovara pravo
Glupa i dosadna utakmica. Ne zna se li je gori od dvije ekipe. Poredjenju sa noć prije, druga liga po svim aspektima !
drzi se bocanja i sisanja motke
Kad ima na raspolaganji cijelu ekipu, bez povreda..Barca je u top 4 ekipe…ali s obzirom na mladost i ceste povrede, to ce tek za par godina doci na svoje
Xavi ball