Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa onakva RUGOBA od C.Ronalda je toliko zavidna, iz očiju mu izvire zloba i zavist ... Bolan C.Ronaldo samo brukaš imenjaka, najboljeg fudbalera svijeta jednog jedinog Ronalda .... a i kad spomeneš Messija samo možeš ustati, nakloniti se i sakriti se od stida .... Jadu, i jadovi ostali .... P.S. i mi cure pratimo fudbal, ne gledamo samo kako tvrde fudbalere ;) ali ovaj put gledam C.Ronalda i govorim da nema ružnijeg od njeg' ... Forza Obala Bjelkosti :-)
Cuj glupana, Real pokusava da prikaze Messia kao loseg momka...jel Real naredio Messiu da udara Srnu glavom ? Jel Real Naredio da pljuje igraca Getafea, jel Real naredio da pljuje na klupu Reala, jel Real naredio da iz sve snage napucava navijace ?! MESSI JE DVOLICNA OSOBA, kao i Guardiola.
jel vi znate za onu pjesu k.u.r.a.c p.i.č.k.a g.o.v.n.o s.i.s.a
šta drugo i očekivati od madridskih cig.ana... bez pomoći sudija nikoga ne mogu pobjediti
bauhau??? Igman??? sta je to bauhau, ocaraj mi to ali objektivno molim te...
od Ronalda mediji prave loseg covjeka i igraca otkako je dosao u Real malo negativnosti o Messiju i odmah frka
E neka si mi to napisao, kladim se da ti je sad srce veliko kao Igman.
bauhau??? Vece ti gluposti lupetas sa ovom forom u vezi imena...kako ces vidjeti nesto objektivno kad sam nisi sposoban da objavis takav komentar...
A sto Reala zanima mesi ahahaha zna se kakvi su farcelonini igraci sinoc je rekla sve utakmica između reala i man.unt kako protivnik igra cisto
Ljudi idu na mjesec, a ti se zoves Abdulah, koji skandal,pa bar mozes da nelupetas gluposti kad se normalno ne zoves,kontas kompezacija zbog nakaradnog imena.Dali cu ikad uci ovdje i videti objektivan komentar?
Da li se neki novac dijeli ovdje za ove komentare, vidim da se svi jako trude...
ronaldo je tito za kompletnu barsuuuu a kamoli messija a vi pricajte sta hocete
Jeste tako je! Real je naredio messiju da pljuje ljude po utakmicama i ostalo .......... ccc katalonska stoka!
Xavi je nabolji igrac na svijetu, bez njega bi se barca raspala, sve lopte veze, dodaje, planira, ma milina ga gledati, savrsenstvo! Xavi volim te!
http://www.youtube.com/watch?v=BnesOQTbWeQ Ma jok, mali je cvjecka.