Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćavi je jedan vekiki fudbalski genije i istinski gospodin i ljudska veličina,a ne kao oni krkani i životinje iz Reala
Mudro zboris, Xavi.
mumi g.lup si ko konjh xavi nije napadac idi prati ajax
Gospodin, vrati se ti u Liverpool!!
Bareclona preferira \"svoj stil igre kao u malom nogometu\" igra kratkih pasova, (u kojem nema jacih startova, ni uklizavanja) pa ako oni igraju tako misle da svi ostali igraju pogresno ako igraju stil igre koji njima ne odgovara (takvi su i navijaci Barcelone) grublji stil igre. U kosarci i malom fudbalu ne smije biti jakih startova dok u igri (fudbala) na velikom terenu dozvoljeni su jaci startovi i uklizavanje. P.S. pucajte minuse ali to je tako. P.P.S. ali s druge strane ima i startova koji su pregrubi ali oni bas zele ono nemoj ih nikako dirati.
gospoda ovaj Xavi
Kad si ti odigrao jedan interesantan potez? Onaj Ibrahimovićev go Nac Bredi vrijedi ko čitava tvoja karijera dosadnih dodavanja.
Ne znas ti da su vas z.g.u.z.i.l.i u srijedu r.e.t.a.r.d.u
Reci ti meni neandretalac zbog cega je iskljucen ramos ???? Ja cu ti reci:\'\' ZBOG TZV. PATOS FUDBALA KOJI BARSELONA PREFERIRA TJ. POKUSAJ IM UZETI LOPTU ON CE SE RASUT PO TRAVI KOOOOOOO NEZZ...... To je ness sto jednostavno mrzim u fudbalu a barsekona je ta koja to najvise koristiiiii
koooooooooo vas j.e.b..eeee !!! Real za razliku od vas igra muski fudbal a ne padaju kao suho lisce sa granee............ ima hrabrosti reci ness A kada su izgubili protiv intera htjeli su pojesti sami sebe od zavisit
naravno da treba sportski podnositi poraz,pa taman to znacilo plakati kao messi u proslogodisnjem finalu kupa kralja !
Barcelona je u ovom trenutku sigurno jača od Reala ali kad govorimo o drugoj utakmici kupa Real je trebao zasluženo proči dalje. Poništen gol i penal koji im nije sviran te drugi žuti Ramosu dovoljno govori koliko je sudac bio subjetivno orijentisan.
Dobro je reko majmunima kao Pepe i Coentrao a isto zasluzuje i Murinjo.Takvi kvare dobre utakmice,jer ne vole da su siise pa moraju da se ponasaju zivotinjski.Jel iko vidio ikad Xavia da se udara folira ili laze,ili jednog Raula? niko nikad od ove balavurdije nece biti kao on ni u cemu.Ima li iko da kaze tim mesarima,halooo dosta vise,igrajmo fudbal!
ne mogu barse organski,al iniesta i xavi su jedin pravi i gospodini u tom klubu
Ovo Xavi baca malo ulja na vatru :)))
stvarno su vise dodijali i bogu i narodu s ovim laprdanjem na sudije.. kako ih vise jezik ne zaboli.. pa majko moja mila, dosadni su ko gnjide! sudija jeste bio corav, al je bio corav i jednima i drugima, i nije samo barci siljio.. utakmica gotova, slijedi valencia, real odmori malo.. makar nece imat kamaru utakmica u narednih par dana.. blago im se :D
Od sada utakmice real smrdrida na animal planet-u mozete pratit!!!!!