Uoči revanša polufinala LP
0
Xavi: Igrače Chelseaja očekuje pakao
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Xavi Di Mateo najavljuje ofanzivu golman-9-Drogba, ni ne pomislja da se brani...
CHELSEA GLAT PROLAZI,BARCA NIŠTA NEĆE OSVOJITI!
Ne sikiraj se ti,imaju oni iskustva.Jedino,možda se ti tako tješiš:D
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Mama ti :D
@ bordo.odin ČOBANE,jel ti mozda tesko pada sto je dupla kruna blizu? MoŽda je ne osvojimo,ali mi se ipak takmicimo za duplu krunu (i jos smo favoriti....u inat romima sa GRADSKOG STADIONA),a ti i taj tvoj smijesni \"klub\" sa koseva,koji je i onako nastao od g.ovan.a kao sto si ti,mozete samo da ljubite dupe iz kojeg ste i izasli! LONG LIVE LJOŽE 1921.
Znači, sudija je spreman
Gledaj miševa, odmah izmigoljili iz svojih rupa. Miševi, evo vam jedna poruka: \'\'Ranjeni lav je najopasniji\'\'. Čujemo se u utorak naveče oko 23 h. da vas pitam gdje vam je Chelsea i koliko je komada primio. VISCA BARCA!!!
Kad li je to posjed lopte bio vazniji od postignutog gola meni to nije jasno, vidim da nisi bas upucen al evo reci cu ti da je barca te veceri imala 13 udaraca na gol, a da su samo 4 isla u okvir gola, a real imao 15 i 6 u okvir golova, barca 4 cornera, real 6, hos jos?
Navijam za Chelsea al imam osjecaj da ce Barca ubiti boga u njima :D
o sta ova pobjeda udari u glave navijaca reala,a i sami znaju da ce opet izgubiti od barse cim bude prilike,isto kada su kup osvojili kazu e sad smo mi glavni a barsa spusti na zemlju usred madrida i to vise puta, razumjem da vam je drago al nemojte previse visoko jer ubrzo ce biti nisko, jos te vi mala momcad trebate jos pure pojest za nadmoc kakvu je barsa izvrsila na vama, pep vam pustio malo da ivi dozivite pobjedu a vi odmah u visine. lagano covjek izvede 4 fubalera po 19 godina i odigra el klasico u kom je real imao posjed lopte 25 posto i pobjedio cestitam,al moram da kazem da je to sreca nemojte se ljutit al je sreca, kad je barsa na okupu mislim svi igraci zdravi vi izgledate ko misevi na terenu,i nemojte soliti pamet nama navijacima koji znaju kako je osvojiti 13 trofeja od 16 u 3ili4 godine dok ste vi za to vrijeme osvojili 1,i to onaj nebitni sto murinjo kaze.
realno silovace ih barsa,na nekom se kolamoraju slomiti,a ona hrpa gariba i prekucanih igraca je idealna prilika
TAKO JE XAVI !
@BORDO.ODIN Sun.ce li ti ono r.eta.rdir.an.o! Šta zavađaš raju i navijačke tabore IZ VELIKOG ŠEHERA (koji je btw. misaona imenica za tebe), mora da si nekakav v.l.a.h koji ne može da gleda kako titulu ne osvajaju klubovi iz nekakvih zaseoka i čuka za koje niko živ nije čuo prije r.a.t.a, već u GLAVNI GRAD!? Inače, HORDAŠ SAM, ali ako moram već birati, radije neka ga komšije osvoje nego one u.b.i.c.e iz lištice (M.A.M.U LI VAM U.S.T.A.Š.K.U, NAPLATIT\' ĆE TE ŠTO STE U.B.I.L.I NEVINO DIJETE, JA VAM REKOH!!! NIKADA ZABORAVITI, NIKADA OPROSTITI NEĆEMO!!!) ili oni \"srbobranci\" koji su zagadili ŠEHER BANJA LUKU!
pakao??? onda ce se zivicari iz chelseja osjecat ko kod kuce...
tako si ti govorio i za el clasico pa sta bi ? hahah
bravo Xavi bice pakao jer ce vam sudije pomoci kao npr. Ovrebo,stark..idt da vam poklone koji penal onako kao Milan drugacije i neznate proci ..inace navijac sam Milana ali u Finalu navijam za Real...