Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo,pola od ovih nisu veznjaci. Drugo,Xavi je vec godinama najbolji vezni igrac na svijetu.
KO BI DRUGII KOOOOO DA NECE NEKO OD REALA MOZDA
Gerrard: 556 games 142 goals, 83 assists. Xavi: 557 games 63 goals, 67 assists.
aposlutna vladavina španskih i igrača koji igraju u španiji. nevjerovatno je kako ti ljudi shvataju fudbal naspram ostatka svijeta.
Messi, CR i Forlan NISU VEZNJACI!
Idealan tim 2011: formacija 4-4-2 Džeko-Džeko,Džeko,Spahić,Džeko-Džeko,Pjanić,Džeko,Lulić-Džeko,Džeko
Evo zanimljivog podatka o statistici trenutno tri najbolja veznjaka na svijetu ; Lampard: 523 games,179 goals,114 assists. Gerrard: 556 games,142 goals,83 assists. Xavi: 557 games,63 goals,67 assists
Xavi zasluzeno na prvom mjestu ,ali ostatak liste smijesan. pola njih uopste nisu play-evi. Schweinsteiger treba biti na drugom mjestu, covjek je zvijek na sredini terena(i kao DM i kao CM)
Ostatak Andrea Pirlo (Ita/Juventus) 15 12. Franck Ribery (Fra/Bayern) 10 13. Bastian Schweinsteiger (Njem/Bayern) 9 14. Luka Modrić (Hrv/Tottenham) 8 15. Frank Lampard (Eng/Chelsea) 5 Javier Pastore (Arg/Paris Saint-Germain) 5
nisu pogrjesili samo su trebali pjanica progurat :)
pogledaj malo broj asistencija, ljepotane, pa onda pricaj. ;)
smijesan izbor, cuj Lessi playmaker, pa taj ne da lopte ocu svom
gde je miralem pič ket ina pjanke
Zajko Zeba pao s neba!
Prva tri 100% zasluzeno jer i jesu najbolji. Ronaldo sve u svemu je dobar igrac za zavrsnice ali nije ni blizu 5. mjestu kao sto je napisano jer ima dosta boljih playmakera od njega kao sto je Fabregas,Xabi,Silva. Diego Forlan hahahahah odkud on?