Veznjak Španije nezadovoljan
10
Xabi Alonso: Ovakvom igrom nećemo osvojiti Euro
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma osjeti im se i umor. 90% ekipe im se sastoji od Barcelone i Reala, ne zna se ko je imo naporniju sezonu. Protiv hrvata su igrali s rezervom, tj. koliko im je bilo dovoljno, al malo je falilo da im se to odbije od glavu. Mislim da će dalje igrat puno opreznije i ratobornije. I slažem se da nekad pretjeruju s pasovima, sinoć su barem 5,6 puta mogli pucat na gol a traži se bespotrebno pas više...
ispasti cete uskoro nebrinite dosta mi vas je vise na vrh glave s onim pasovima u 2m tip tap tip tap tip tap kao da gledam flipper vise volim engleske svabske i talijanske duge pasove trku ubacaje suteve s 20m i te stvari spanija napolje !
Ziku ovog otpatka Liverpoola nesto capri. Covijek igrao u svjetskom timu i u velikom Premiershipu, a vidi sad gdje je zavrsio, u nekakvoj ligi sa dva kluba.
bezveze laprda. spancima se nema sta prigovoriti na igri. vrhunski su tim. odmah iza njemacke. ali sa onakvom taktikom i odbranom kao kod hrvatske, nijedan tim na svijetu ne bi mogao puno pokazati. jedna sjeverna koreja moze disciplinovanom igrom drzati brazil nemocan. zasto onda jedna kvalitetna reprezentacija kao hrvatska ne bi mogla ustopati spaniju?
MAFIJA
Stark, gracias. Fue penalti el de Ramos a Mandzukic, también el de Busquets a Corluka, pero el árbitro alemán no los pitó. Kako bi čede rekli Belosvetska urota
Prognoziraj sve utakmice euro2012 i osvoji vrijedne nagrade: http://euro.topshop.ba?parent_id=16332
Spanci imaju ozbiljnu deformaciju u igri, kad su u prilici da pucaju, cistoj situaciji, njihovi traze suigraca kako bi dodali lopti. Steta, jer realno imaju najbolje igrace, samo im fali pragmaticnosti u takvim situacijama.
Prognoziraj sve utakmice euro2012 i osvoji vrijedne nagrade: http://euro.topshop.ba?parent_id=9238
igra vam je ko ku*ac...