Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO TRPAJ DIJAMANTE A KOKOLO NEK GRAKĆE U KAVEZU.
ma lik fulo loptu a ona ga pogodi i odbi se ko od stepenicu i u go ahahahahha...
u pravu si 100% nista spektakularno. ok dao go ali bilo je mnogo boljih
hahahah, bogami vrjedi 500 miliona ko moze taj trik izvesti da puca lijevom a da dadne desnom, niko!!!!
Tesko je za povjerovati koji nacin izrazavanja pojedinci koriste ovdje. S takvima ne zelim uopste komunicirati a kamoli uciti koja je desna a koja lijeva noga. Sto se mene tice, Dzeko je mrak igrac, medju najboljima u Evropi, samo je ovaj pogodak sretan sve da ga je Ronaldo dao. I on bi to sam rekao.
Bolje da si šutio,otvori pendzer nek ti se malo prostorija izrači
glupane zar ne vidis da je slika promijenjena, da je kao na ogledalu da je gledas, zato treba da znas da nije promasio lptu desnom nego lijevom....
Hocetel vi kursisti ikad naucit formatirati tablicu
ma da, preko 60 golova koje je dao su puka sreča,uopšte nemamo argumente da ga hvalimo i cijela Evropa koja ga hvali pretjeruje
Drag mi je Dzeko, ali zar ne vidite da je kompletno promasio loptu desnom a ova ga sam pogodila u lijevu nogu i odbila se u gol. Mislim, nemojmo pretjerivati.
on nadavti golova koliko odbrana moze da \"primi\"
svaka cast za dzeku,al realno wolsburg je kanta.....idi dzeks u englesku jer to i zasluzujesss!!!