Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lloyd koja si ti budala i kretencina ??? pa sta je to Dzeko toliko postigao da ga se placa puno?? u karijeri ima jednu dobru POLUSEZONU ,i eto osvojio je jednu Bundesligu. i na osnovu toga treba mu davati 10 miliona€ godisnje ??? ma hajde ne valjaj gluposti. da nije Magatha i Wolfsburga ti bi sigurno cuo za Dzeku..... neka njega tu jos sezonu,pa onda neka ide gdje zeli. zelim mu srcem sve najbolje,i da se snadje ma gdje otisao.
lojd ne seri stare ti, pa covjek se probija na sceni, ne moze perko noci sve. fer su ovi likovi iz volfsburga, dali mu sansu da igra i sve mu omogucili i sad ni to ne valja aj ne seri svega ti
neka dzeko igra sa onoliko kapaciteta koliko ga placaju, a to je jako malo.
prokletnici, platili dzeku 2 miliona, placali mu 700 000 EUR/god, sad mu ponudili samo 2 miliona god i prodati ce ga sljedece sezone onom ko ponudi vise od 35 miliona EUR? levat pranjic u bayernu 4 miliona godisnje ce zaradit, a dzeko 2 miliona? e to su one price u zelji igrao za 300 EUR, plus losi menageri. ista stvar za ibisevica? potpisao do 2013? halo ba, mjenjati menagere i dzeko i ibisevic, plus dzeko neka igra za hitlerovce ove sezone sa 50% kapaciteta, sljedece godine ce ga prodati za 5 miliona EUR i biti ce sretni. na dzeki su lesinari iz VW.
Wolfsburg,jedan od najbogatijih gradova u Njemackoj tako da to ne treba da cudi,sta je to za njih.Prosjecna godisnja primanja 90 000€ po stanovniku. To ti je isto ko informacija da je citava moja mahala jutros kupila hljeb.