Karl-Heinz Rummenigge
0
'Wolfsburg će osvojiti naslov prvaka'
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi kontali Arminia da ce osvojiti.......
crkni majmune! izuzetan igrac bio, a otkako je u vrhu shugavaca bayerna bas mi je omrznuo.
BAYERN....ma svaka cast wolfsburg-u, al oni ce sljedece sezone biti prosjecna ekipa....otici ce dzeko i jos par igraca i to je to.... Bayern je za vjecnost....jer PARA BUSI GDJE BURGIJA NEMOZE...!!! TOLIKO
ma kakav FC Hollywood, ode im Ribery, ode Podolski....... i nista od njih ni sljedece sezone.
Kako je ovaj tip pametan, ja sam konto da ce karlsrue osvojiti. a i ovaj tip o bajernu sto kaze sa pola gasa, u tom slucaju negine vam ispadanje iz lige.
iduce lagano Bayern uzima sa pola gasa.. da u wolsburgu ostane 10 dzeka nece imati ni najmanje sanse... VIVA VIVA FC BAYERN! FC BAYERN MUNCHEN STERN DES SUDENS!!
e jesi otkrio ameriku
Jok, eto Hofenhajm će.
osvojit ce i iduce ako dzeko ostane a neki mediji vec prenose da Wolfsburg: Džeko ostaje, www.sport24.ba