Priznanje za iskusnog Nijemca
0
Wolfgang Stark sudi finale Evropske lige
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
peder nas pokro protiv portugala
Postar hajd ne pametuj\"! Sami smo krivi za poraz u Portugalu uopšte nije sudija kriv već su igrači krivi! Lulićevo tada ponašanje je za svako osudu!
A ne mogu da vjerujem da se ljudi vade na sudiju protiv Portugala. Ljudi, samljeo nas Portugal, čovjek nam dao penal kakav bi rijetko ko dao, lopta išla nebu pod oblake kad je pogodila frajera, priznat nam gol iz ofsajda, znači samo nam je pomogao da ne bude najgori rezultat u historiji reprezentacije (a to je 5:0 od Argentine ako se ne varam).
Za neupucene: sudio Portugal - BiH kad smo zijanili 2:6 Isjecko nasu igru do besmisla bezazlenim faulima. Dao Lulicu 2 zuta zaredom. Nije vidio da je Spahic bio u ofsajdu kada smo smanjili na 2:3 (dobro to je vise do pomocnih sudija). Inace i ovdje u Bundesligi nije bas popularan. Po meni LOS sudija koji autoritet na terenu pokusava NA ZOHOR nametnuti. Imam ruzan osjecaj da je to finale namjesteno. Ocekujte da ce opet isjeckati igre neke ekipe.
Degen mrtvii :)
E ovo je reci zena za sva vremena :) http://j.gs/1663782/jordancarverbigboobs
@eee eeee nije :D gdje ces ono seto zaboravit craig thompson ne znam da li se tacno ovako pise al je kreg tompson :D
jel ovo onaj sto je Nasriju sudio dvadeseterac protiv nas?
naj.e.b.e.m. se ja njemu ma mi ce.. znace on zasto !!