Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WERDER BREMEN für immer !! Grün-Weiss LEBENSLANG !!!! Dzeko jeste najbolji ali ih je Werder possteno saslusao na njihovom terenu ! a onaj patuljak od fringsa da nije fulao penal mogla je biti prava deracina. ipak je WERDER bolji ! :)
hehe, 18 000 gledalaca govori koliko je taj Super kup nebitna stvar...
e moji novinari... da znate ko sto ne znate... superkup je ukinut iha ha ovo je samo prijateljska utakmica bila u sjecanje super kupa i radi love koje su dobili za igranje iste. dzeko na poluvremenu dao intervju za zdf gdje je objasnio da 2 dana vec trenira ali da nisu htjeli da rizikuju pa je ostao na tribinama...
Ko nije Dzeko igro :P heheh