Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehe to se zove GANGBANG
Naprijed Werder!!! =)
ILNISI PROCITO ILI SI PANGLU procitay bas ih kritikuyem sto su bezze igrali a ne... nemoy molim te YA
kaiseru ne rise! Ljudi su ih nakantali i oduzili im se za onaj poraz od 0:4 tako da ta tvoja prica da bi sa Riberyem bilo drugacije nema veze s vezom. I werderu je falilo nekoliko igraca ali su ih poderali znalacki!
SA DERNEK.BA (nest ya srao) BAYERN vs WERDER 2-5! da sam perspavao tu tekmu, i posle vidio rezultat, reko bi greska! ovo su igraci koyi su me danas posle podne razocarali (izuzeo bih lahma) Rensing - Lucio, Demichelis, Van Buyten (Oddo 46) - Lell (Borowski 46), Van Bommel, Schweinsteiger, Zé Roberto (Sosa 67), Lahm - Toni, Podolski Pocetak tekme Bayern ye otvorio nekako konfuzno, iznenadyeni presingom werderovih igraca po ciyelom terenu. Pizza pogadya stativu nakon sto ye Demicheliesa okrenuo kao nekog igraca fk zelyeznicara i demicheliesa prebacio kao neki pokretni pany! Toni iz nicega dolazi do sanse ali tralyavo sutira... (yedino sto ye Bayern uradio do poluvremena) Primamo golnakon izigrane nase (oni su ipak moyi) obrane, a rosenberg rutinerski matira Rensinga;I TO YE BIO YEDINI SUT KOYEG POMENI RENSING NIYE MOGAO SKINUT, za ostalo ye veliki krivac (uz lucia i demichielesa). kod drugog gola, obrana ne zainteresovana,niye bilo preuzimanya igraca nakon sto su igraci iz bremena zbunili nase igrace brzom izmyenom poziciya... 3. i 4. gol ne bih komentarisao... samo,smiyesne reakciye Van bommela,lucia,demichielesa i izgublyenog Rensinga, naylosiyeg igraca danas. Kod 5. gola, sve moye nade da ce Rensing nekada braniti kao1/2 Olia Kahna su meni se cini pale u vodu (ipak se nadam da niye tako). zaista smiyesna reakciya... RENSING; LUCIO; DEMICHIELES (nyemu se haman previse vyeruye u menadzmentu Bavaraca, a po meni to ne zasluzuye) su izgeldai smiyesni, i samodemoralisaliostatak ekipe svoyim intervenciyama! TONI, potvrdile se moye tvrdnye da ye preyak napadac, ali da bez Klosea (koyi uviyek odvlaci paznyu obrane) niye ni pola \"onog\" Tonia. PODOLSKI bi trebao da pocne da malo na terenu prica a ne po novinama... neopravdano se zali na status (a drag mi ye) SWEINSTIGER, onako solidan, mada ye bio previse frustriran razvoyem situaciye na terenu. VAN BOMMEL ne primyetan u napadu, ne iskoristen u obrani. ZE ROBERTO; iako ye trcao po meni yedna od nyegovih naylosiyih tekmi u Bayernu,uopce. BOROWSKI, zeli da igra, zeli da bude u prvomtimu... meni se nametnuo, neznam sta treba da uradi vise... mada nekad puno mazi loptu ... i sada LAHM, nyemu svaka cast. naybolyi igrac Bayerna (danas,uz Riberya - uopce). Kada god nismo znali sta sta loptom,samo bi ye prosledili Lahmu, on bi bar pokusao nest--- odigrao ye odlicno, ako su kriteriy ostali igraci Ovo ye fakat prva tekam u koyoy me ye Bayern razocarao...a od 1997.ne znam da sam propustio i yednu tekmu!!! KLOSE I RIBERY, kada se vrate prica ce biti drugaciya!!! mora biti!!! sada idemo u goste neugodnom Hanovveru (i tu ima EX bavaraca, a oni uviyek igrayu napalyenoprotiv \"svoyih\"), mada to moramo dobiti... posle toga nam u okviru 2.kola LP dolazi Lyon, i tumoramo sacuvati obraz i pobyediti BAYERN ye instituciya! za sve naviyace BAYERNa, nemoy da se brinete... YA
cccccccccccccccc :)