Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprostit cu ti samo zato sto si dobar trener.Al jedan je ZIZU Arsene!!!
vidi prijatelju mozda on i dribla bolje,nije poenta u tome,Zidan je bio mozak ekipe,cijele reprezentacije Francuske,krator svega na terenu,covjek je skoro sam srusio Brazil svojim golovima na svjetskom prvenstvu,jednom rijecju PRAVI LIDER. Svjedoci smo sta se desilo rancusoj reprezentaciji nakon njegovog povlacenja. Ozil ima vremena jos ispred sebe,vidjet cemo ga,mali ide dobrim putem.
NIje Ozil los ali Zinedin je JEDAN!
jel te *** ozil vise
esi mi dobar???
svaki cigo svog konja fali Arsene ... Zizu je lavcina od igraca, the only one...a i kako je fasistu materazija spuco hehehe
usra ga Arsene, al baš ga usra...
samo je jedan Zizu ali je Chuck Norris jednom bio 2 puta :P hehe...
jest kao sto si i ti bolji trener od fergusona :)
necemo pretjerivati..
Premijer liga Bosne i Hercegovine je namjestena http://tinyurl.com/premijerliganamjestanje
Navijam za Barcelonu cijeli zivot, ali Zizou je fakat najbolji svih vremena i ova izjava je komična u najmanju ruku.
ovaj Wenger smiješan postaje...
Koji je cirkusant ovaj Wenger, Zizu je neuporediv, možeš ti ako hoćeš uzeti u obzir i Pelea, Maradonu, Messija, ali Zizu je nedodirljiv.
Oj Wengeru dragi.... Ozil mi je ponajdrazi igrac (bio) , ali ovo je jedno klasicno baljezganje.... Di ces na ZIZO-ua, si dobar ?! :D
Ma sta ima ? Ajd moze, cucemo se za tad.. Kad Ozilu bude 45 godina....
jedan je ZIZU