Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstore. Navijači i novinari sve pobjeglo s koca i konopca, Bar 90 posto, čast izuzecima. Štaš degenima objašnjavat, stoka sitnog zuba, ne mogu skontat ni da im nacrtaš. Nešto načuju i onda to prodaju pod svoje mišljenje, al pošto su u masi sebi se čine ko da nešto vrijede. I šta mu odgovoriše novinari i navijači, čojk ih popišo a oni ostali očekivano bez texta
Cuj, djetinjasti odgovori. A kako treba sa vama razgovarati, lika svake sedmice selite iz Arsenala kao da nije menadzer vec punu deceniju. Pa ja bi ih golim rukama zadavio. Ko im daje pravo da pisu stalno kako ce dobiti otkaz. Ma hraknuo bi ih posred face lopovske. Da ima pravde takvi bi se ljudi mogli tuziti ako im po drugi, treci put clanak bude neistinit. Jesu li novinari ili j,ebe,na braca Grimm pa da mogu izmisljati bajke preko njegovih ledja. Nakon godinu,dvije covjek mora poludjeti. Eto on se posnasa kao dijete a vi kao ku,rv,ini sinovi.
Bas kao sto neko rece i Ferguson konstantno smanjuje dug Uniteda (koji nije on napravio) pa opet uspjeva osvajati trofeje. Juventus je bio u drugoj ligi pa sad hara vec dvije godine zaredom sa ne tako impresivnim i zvucnim imenima (i usput dere Chelsea koji je bolji klub od Arsenala i ima super novi stadion). Konstantno u cetiri najbolja kluba to je mit koji se provlaci o Wengeru. Pa protiv Cityja Uniteda ii Chelsea ne moze jer nema kvalitet, a protiv Newcastlea Liverpoola Tottenhama je jaci jer vise ulazu od navedenih klubova. Jel sad treba spomenik da mu dignu jer svaki put zavrsi iznad Newcastlea Spursa ili ovakvog Liverpoola? Pa to bi sa ovim igracima uradio svaki drugi menadzer u Premiershipu sa ovom postavom. Nista on nije spektakularno uradio. Treba ga otjerat. I ovi sto bulazne o visinama plata stednji i sl. Kakav bolan profit? To je nebitno za pravog navijaca. Trofeji su sve. A Ovakav Arsenal ne ide nikud.
reci im wenger
boli te ku.ac stas kome objasnjavati dok trofeji idu negdje drugo ti otkrivaj talente i prodaji ih konkurenciji i ponovo tako u nedogled...zao mi arsenala
Pustite na miru najveceg gospodina u svijetu fudbala.Svojom politikom realnog finansiranja i davanjem prilike mladjim igracima ucinio je to da je Arsenal gotovo jedini veliki klub u evropi koji nije zaduzen, ciji je poslovni bilans konstantno pozitivan, koji je svojim navijacima takvom politikom osigurao da uzivaju na konfornom stadionu uz prelijepu igru svog tima, vec dugi niz godina. Uz navedeno, sve je fudbalske sladokusce pocastio iz svog fudbalskog rasadnika, pa smo imali priliku uzivati u igrama Dennisa Bergkampa, Henryja, Viere, Van Persia...Arsenalovi navijaci pocinju zasluzivati da ih Wenger ostavi, pa da im dodje neki mesar poput Rafe Beniteza ili Manchinija, da im donese trofej al da im se ogadi i igra i nacin na koji dodju do trofeja. Arsenal je zadnja linija otpora fudbalskom kapitalizmu, tim bez duboke krize, uvijek u vrhu, mladih igraca, leprsave igre...al mi gubio osjecaj za lijepim, trazimo instant srecu...nazalost.
hebo ti trenera kojem je cetvrto mjesto trofej
Teski diktator. Ko da ga je Hitler pravio.
Ferguson ostvarije sve to sto si naveo i jos uz to osvaja trofeje dok ovaj Francuski sm.rad nema trofeja 6 godina
Jedan od najboljih svjetskih menadžera. U usporedbi sa menadžerima drugih velikih evropskih klub ova, on šta i u kakvim uvjetima ostvaruje u Arsenalu je kao magija. Za njegove vladavine, svih ovih godina, Arsenal je u vrhu, među 8-10 evropskih ekipa. Izgradili su jedan od najkomfornijih evropskih stadiona. Još ga otplaćuju i to je uz naglašeno profiterski orijentiranu upravu, razlog restriktivne platne ljestvice koje se u klubu drže kao Svetog pisma. Zbog toga svake godine gube kvalitetne igrače, pa ipak, zahvaljujući upravo Vengeru koji angažira nove da popune rupe, opstaju u vrhu Premijer lige i evropskog nogometa. Vrhunski stručnjak. Ovdje je izgubio živce, a i ne izgubio pod kakvim pritiskom radi.
od Fergusona*
Karina od trenera, treb\'o je Fergusona uciti
Falim te Boze napokon vise da mu se ocita bukvica ... mrs keru jedan dosta te je vise samo pare uzimate bagro jedna milionerska !!!!!
da si ti zdrav i ziv wengeru....haj ti u 3 lijepe :)