Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jos kad bi dosli u Englesku ovi glumci iz Uefalone....
WE LOVE YOU ARSENE WENGER!
Ja i moj pajdo Di Marija imamo iz prakse ciste 10 tke.
postujem ovog covjeka zato sto ima m.u.d.a da kaze ono sto misli... sigurno ce opet biti prijetnji od FA da se wenger kazni zbog svojih izjava... al on je na to navikao..
EH DA U ARSENALU IGRA MESI..PA NAPAD MESI WOLCOT VAN PERSI..UH KAKAV NAPAD
to misli na ove naše Engleze što simuliraju da ih je Samoupravljanje kršilo
STa mu bi? Zaboravio covjek da je Francuz i da u timu koji vodi ima najvise stranaca u engleskoj premier ligi. A mozda je mislio na strance van EU :D Kao Drogba, Suarez, Tevez..
Tako padne Pedro, Sergio, Busquets, Iniesta pored npr Joeya Burtona, Stephena Carr-a, Robertha Hutha. Kako bi onda fakat po pi.č..ci dobili. Šuto bi ih dok ne nauce sta su batine.
Rece Wenger stari Englez
DAJTE NEŠTO O M E S I J U..MOLIM VAS
Đe se gasiš pantelijo
Ovaj Wenger seronda i seronda.