Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta bi sa dzekom jeli ode u taj arsenal.
jao dragi bicemo ko David i Viki....jedva cekam kad cu trositi tvoje...pardon nase milioncice :))))) juh juh....
EDINE BOSANSKI SINE V O L I M O T E ! ! !
a cuj ovog gore sto veli dzeko je osrednji fubaler haha, cojece jesi li ti ikad gledao kako dzekson igra ili si samo vako preko novina cito o njemu ja levata ocam
cuj spreman oboriti rekord, s 13 miliona evra? haha koji li je to rekord
DŽeko je osredni fudbaler , a zvijezdu od njega su napravili saraj x com i razni portali. ljudi de već jednom progledajte ako dođe ponuda iz barcelone za njega znači da vrijedi sve ostalo je OSTALO
@dosta vise aman zaman covjece, dosta vise, oladi malo, vidis da si promasio temu, idi citaj neke druge novine, ovdje pricamo o fudbalu. dzeko je vrhunski fudbaler i sigurno ce otici u neki veliki klub. mi od tog necemo zaraditi nista, ali ce nam biti drago, on je nase gore list. @bosanac izvini, ali nije tacno da najbolji fudbaleri trenutno dolaze iz bosne. najbolji i najplaceniji je nemanja vidic iz uzica i man.u
Dojadio je i Bogu i narodu...J.bo vas Dzeko...Pipo popusi dzeki lagano...
@HEhehe nisam cheto nego sam bosnjak. i odmah ako nisam sa istomisljenicima sam cheto. vi izgeda samo citate ono sto hocete a ono sto necete ne citate . evo ga jos jednom super za dzeku, odlicno, ma sve naj. i zelim mu sve najbolje. dozvolite da imam svoje misljenje i ja ga nijednom nisam pljuvao. nego mi je dosta ove euforije koju nam stvaraju novinari, clanci, inrevjui a onda poslije neuspjeha dozivimo emocionalni krah. samo zato sto nam stvore nerealnu sliku. sta ce biti ako Dzeko ne ode u MUTD ili Arsenal, nego zavrsi recimo u bajernu ili u klubu u koji mu njegov menadzer dogovori prelazak a vi se sada nasladjuete dzekom i mene psujete. ja samo hocu da budemo realni.
Bice to puno vise od 13 mil eura.
@ BosanaC Svaka ti je ko iz bukvara. Potpisujem se na tvoj komentar
E vise se pretjeruje u svakom pogledu sa politiziranjem svake moguce situacije. Kome smeta neije u obavezi da cita a bogami ni da komntarise. Nadalje ko se stidi Bosne ponosne nije u obavezi da zivi u njoj. Mnostvo dobrih fudbalera se izrodilo u ovoj napacenoj zemlji. Umjesto da su svi stanovnici ponosni na tu cinjenicu svojim glupim komentarima nastoje smanjiti tudje vrijednosti koje oni sami nikada nece postici. Istini za volju najskuplji i najbolji igraci sa prostora bivse Jugoslavije poticu iz Bosne, treneri takodjer. Primjera ima vise nego dovoljno, stoga se ponosite zemljom u kojoj zivite. Uostalom ko je pratio kvalifikacije vidjeo je koliko je golova zabio najplaceni igrac danasnjice C.Ronalno(Portugal). Mozda je za njega previla cifra jer nije zabio niti jedan gol. Dok um caruje, snaga klade valja.
@dosta vise Ok rekao si sta si imao i ako ti se tema nesvidja ili ti je dosadna razguli vidimo se na drugoj temi. Sta sad trebamo svi da upadnemo u kolektivnu depresiju stao nam serviras te dosta vise te pun K...C mi je svega te na orni ste . Sta ti je pun mejesec ili imas mens. Pusti nas da cejfimo.
Kako se odmah nakote chete. Eno vam pale-y pa tamo smrdite.
@pekar znas li ti koliko mene taj tvoj laktasenko interesuje. i nikada nisam ucestvovao u tim raspravama o tom konju. jer me on ne interesuje. on je za mene hava. nema ga. ja samo iznosim svoje misljenje.ali vi ne citate. momku zelim sve najbolje. to je problem nasih naroda. ma samo neka je nas bolji od njihovog. evo sad je moj bosnjak na redu da se oko njega \'\'zemljska kugla vrti\'\'. i ako sam ja protiv odmah na mene i drvlje i kamenje. ja ponovo ponavljam nisam pritiv i neka se covjek proda za milijardu. ali ovo je vise smijesno. i dzeko, i ciro, i dodik, i haris, i zaltko.... svi ce vam oni dati hljeba da jedete. smijesni ste a poneko i krajnje primitivan. to samo govori o vama kakvi ste.