Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
arsen je legenda kluba, majstore svaka cast za dosad postignute rezultate boli ze racq za ove sto palamude. arsenal je ime za razliku od umjetnih klubova tipa man. city i chelsea.
vatreni sam navijac city-ja punih devet mjeseci od kad je dzeko doso u klub. dok oni nisu imali pra navijo sam za liverpool
In Arsen we trust!!
Umjetni klubovi Man.City i Chelsea, a Arsenal ime.OK.Ali je Arsenal ime napravio na Anriju,Piresu,Berkampu,Overmarsu,Kolu,Tureu,Vieri,Simenu,...i od njihovih postignuća živi, tj na racun stare slave.Ispada sad da su Sarajevo,Željo,Čelik,Velež, Hajduk,Dinamo i ostali veći klubovi jer od ovih gore jer imaju tradiciju,a ovi su umjetni.Malo sutra, uz duzno postovanje prema nasim klubovima.Vengerovo je odzvonilo, doveo iz očaja potrošene igrače zadnji dan prelaznog roka, vakat mjenjati ili Arsena ili zamjeniti par miliona funti za par pravih igraca
uzmi u_b_i_j pa se pishtolj ;)
Pravi si strucnjak ado sam si sebe demantova, sa manje para a bolji rezultata nema trenera u evropi i za to je nagdadjen prosle godine od uefe.
Ova levatina nikada nece ni otici, a sto ste igrali Campions Ligu igrali ste. Sada vam je Kup Uefa plafon (a ii zato valja biti 5-8 pozicija na tabeli). A ove vlasnike kluba naravno da boli racaqu za rezultate, kad dobro posluju. Nekakvu sirotinju, djecurliju i otpad samo dovode. Kada su oni doveli A zvijezdu?? NIKAD (Henry nije bio neki igrac kad su ga doveli, vec se tek kasnije proslavijo).
To Arsene, potopi ih do kraja hahahaha Kad su budale pa ga drže 14 godina haha
Wenger: \"Pritisak javnosti me ne dotiče\" -Pa sto bi ga doticao, kad nizu dobre rezultate...LoL
Manje obraza od Rafe Beniteza