Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaže wenger da se neće branit da će napadat,a oni prešli centar u 43.minuti prvi put i to je valjda ta fantastična utakmica od arsenala.
Ovaj sudija je i nas ostetio kaznivsi mene 5 utakmica
gunner! ne bi bilo penala da je arsenal bio kompletan! a barca je igrala ciganski od pocetka tekme. kad su vidjeli da ne mogu dati gol poceli da se tuku ko mamlazi! i crveni pao taman kad se arsenal razigrao!
Wenger je upravu sigurno zao mi je sto su onako glupo ispali a zasto barsi treba pomoc onog ljigavca ipak su najjaci iako to nisu potvrdili protiv afc
Wenger dobro zna, kao i svi mi, da je Barsa za klasu jača od svih drugih, a od Arsenala za 2-3 klase. Wengerova taktika sinoc je dokazala da je svega svjestan. Kakav god fudbal da volite, duge, kratke lopte, kontranapade, skok, tehniku, morate priznati da je Barcelona bar trenutno ubjedljivo najbolja. Moze izgubiti samo kad ima stravicno los dan uz nedostatak motivacije, kad igraju protiv malih. A i tada ce pokazati da je bolja. Medjutim, cinjenice su da NEKO OPASNO SILJI ZA BARSU. Nemam pojma ko i zasto, cak ne vidim ni potrebu, ali cinjenica je da im se pomaze, obilato. Kad ne iskoriste bolju igru pojavi se sudijska odluka koja granici sa zdravim razumom. ZAR JE SRAMOTA DA BOLJI PONEKAD IZGUBI??? Sramota. Za UEFU i za Barcelonu!!!
Ne taktikom Milana, nego Intera. Velika je razlika u stilu igre jednih i drugih. Inter je oduvijek bio \"catenaccio\" ekipa
IZVINJAVAM SE ZBOG TOGA STO SAM DRZAO LOPTU U KADRU SAMO ONDA KADA JE BARCELONA BILA U NAPADU ! ISTO TAKO SE I SUDIJA BUSAKA IZVINJAVA STO JE DJELIO KARTONE NA OSNVU ZVIZDUKA I URLIKA NAVIJACA NA STADIONU NOU CAMP. I MESSI SE IZVINJAVA STO JE BO.G FUDBALA :) OBJEKTIVAN SAM , NAVIJAM ZA ARSENAL :) haahah kralja :D
ja koliko vidim Wenger nigdje nije izjavio \"Ovaj sudija je sramota za nogomet.\" on je izjavio, i to pise i u vasem clanku: \"Kako je sudija sudio, bilo je to sramotno za nogomet.\" - sto znaci da je NJEGOVO SUDJENJE bilo sramotno! Naucite se korektnom citiranju \"novinari\".
Chelsea vs barcelona - crveni karton za Del Orna, Barcelona - Milan - poništen regularni gol ševčenka Finale LP: Barcelona-Arsenal - dva gola iz ofsajda Čelzi- R.K.Barcelona - par nedosuđenih penala za Čelzi Barcelona - Inter - crveni karton i go iz ofsajda, sreća pa nisu uspjeli proć Ovo sinoć- Uglavnom stalno ista priča lijepo igraju, ma divno krasno, al kad ih se stisne tu su sudije da prelome!!!
pa van persi je trebao dobiti direktan crveni kada je udario alvesa
Najkorektniju izjavu dao je legendarni trener Gus Hidink kada su ga prije dvije godine dok je bio na klupi Čelzija prozivali za zatvorenu varijantu igre protiv Barce.On je tada rekao da je to jedina varijanta da doše do uspjeha.Godinu dana poslije Murinjo je postupio isto i isplatilo se .Ne zamjeram Vengeru, čovjek je pokušao ali mislim da bi se imao čemu nadati da jei grao otvorenije jer je Barca imala probleme u odbrani neigranjem Pujola i Pikea. Svaka čast Messiju za prvi gol , onaj potez podizanja lopte preko golmanaa potom volej je umjetnost .Drago mi je što naša djeca imaju takve idole kao što su Messi, CR, Runi i dr.
koje deranje guz.ova pa to nije odavno vidzeno... da sam na mjestu Wengera ja bi pobjegao negdje jedno mjesec dana da me niko ne vidi ... onakva statistika na kraju je porazavajuca ko da je Pofalicki otisao u Barsu, pa i oni bi opucali barem jednom po golu Wenger je arogantni francuski ma.jm.un :))
Barcelona je jos jednom pokazala svu ljepotu fudbala i kako izdominirati Wengerove vječne talente
Stvarno me je Wenger razocarao, nisam znao da je toliki lazov i muljator. Posle prve tekme se povrijedise tri igraca Arsenala ( Fabregas, Persie i Wilshire) kao nece oni biti spremni za uzvrat na Nou Campu, kad od jednom svi se vratise zdraviji nego ikad. Drugo, Wenger najavljuje otvorenu utakmice, napadacki fudbal, a svi smo vidjeli Berlinski zid ;). I sad lik dodje i nesto se buni, ma bjazi Wengeru sam si kriv.
Sta znaci vise ova recenica,svi je portali ponavljaju \" Pritom je, doslovno gledajući, poštivao pravila igre.\"
ma sta se vi pitate sta bi bilo da nije izasao Van Persi, nebi bilo nista , izgubili bi Nego se trebate pitati sta bi bilo da je ostao onaj golman na golu bila bi bar petica, Zato raja tisu ba, sudija je sudio ok .Wengera cjenim al ko da trenira Zelju poceo se na sudiju vaditi, a pokusao igrat bunker, samo sto ovi imaju oruzja i municije tovar
@garant za tvoju informaciju GOL SE DAO prije iskljucenja V.Persie-a TOLIKO O TOME