Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa svi klubovi u Engleskoj bi voljeli da Moyes nije dobio otkaz. Jedan konkurent manje za titulu :P
upravo tako hehe wengeru je godjelo da sto duze ostane Moyes ali nije racunao na ovaj potez uprave Mancesterskog kluba. Ja bih licno voljela da Beckham preuzme tu ekipu, da se pojacaju mozda dovedu naseg Edina
Sasvim dovoljno ! Imao je ekipu i morao je sa njom bar ligu prvaka da izbori. Bacio je novac na Fellainia a mogao je bar da zatvori odbranu sa tim novcem.
da svi traju koliko i wenger , treneri se nebi nikad ni mijenjali
Javljaju se oni kojima je odgovarao ovakav Mancester United. Za mene je tu situacija cista ko rosa u zoru: - dolaskom Moyesa u United sve je krenulo nizbrdo, - odlaskom Moyesa iz Evertona, ovi se bore za ligu prvaka rame uz rame sa Arsenalom. Arsenalu bi naravno odgovaralo da Moyes dokrajči United, ali srecom to se nece desiti.
Trebao je kao Arsen 10 godine bez trofeja
Joj Wengeru ti mislis da ce svako tolerisati lose rezultate kao sto tebi tolerisu. Vodis ekipu koja godinama smatra da je uspjeh biti 4. i plasirati se u Ligu prvaka.
Trebalo mu je par decenija.
Pa neće sjediti na klupi i redati poraze dok se on ne ušteli !
Da je bilo ikakve pameti i logike i ti bi letio iz Arsenala davnih dana. Toliko godina sjedis na klupi i ne dajes znacajne rezultate, da imas imalo obraza sam bi otisao. A ti jos branis druge slicne tebi.
sta ti je kretenu , pored toliko potrosaca non stop biti u lp i evo ove godine FA cup nije lose konkurencija je jaka vidjelo se na primjeru man utd kojem nema lp .
sta ti je kretenu , pored toliko potrosaca non stop biti u lp i evo ove godine FA cup nije lose konkurencija je jaka vidjelo se na primjeru man utd kojem nema lp .
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ma jok,trebaju ga pustiti ko i tebe da unistavas klub 20 godina