Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ARSENE PA LIVERPOOL NIJE IMAO PENAL 28 UTAKMICA ZAREDOM.... ....DANAS 29. UTAKMICA...INFORMIRAJ SE MALO
ovdje se javljaju navijaci barce, real m, man utd i tako ti koji svaku drugu tekmu imaju poklon penal. ah ja zaboravio sam liverpul i njihovog suareza ;)
ne seri molim te
Ajde ne pisite gluposti ... sta je Wenger kriv sto je ovaj (ako je) glumio ... na kraju je uradio sto je i trebao , izvinio se i rekao da ce popricati sa Cazorlom P.S. Ako je neko posten u svijetu fudbala onda je to Arsene
Pa drugacije ne bi ni dali gol, a voliio bih da Santiju neko u narednom mecu momacki noge polomi, pa nako ne padaju ni Barsini igraci
Arsene prevarante i mufljuzu!
Ma kući se izvinjaji nekulturni stvoru jedan, ja sam djecu moro u drugu sobu otjerat...
meni ovo lici na kontakt: http://football.thestar.com.my/wp-content/uploads/2012/12/2012-12-08T191343Z_1_CBRE8B71HEY00_RTROPTP_2_SOCCER-ENGLAND.JPG hvala!