Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam 2 ulaznice za utakmicu Bosna - Slovacka zapadna tribina. Kontakt mail: [email protected]
njegovo davno proslo,vrijeme ga pregazilo
Pa da, ne moraš ti novinarima ništa objašnjavat, al' hajd' objasni svojim navijačima koji plaćaju najskuplje karte u Engleskoj da gledaju ekipu koja na svom stadionu gubi od Aston Ville... Budimo realni.
Vengeru počni žvakati žvaku kao Fergi. Možda ti krene :) Dobro za živce zdravo za zube a i fali nam jedan žvaljo da žvače dok vodi momke sa klupe ;))
Posao novinara je da isprovocira menadzere. To rade redovno sa Wengerom, Mourinhom, jer su temperamentni.
Bio bih sretan pravo da ga Arsenal otjera i da ga Milan dovede !!! Pored toga što je strašan stručnjak ovaj čovjek napravi ekipu za 500 e :) koja je svake godine u vrhu Engleskog fudbala !! Šta više traziti od jednog trenera ???
...a gdje je video?
Ma bjezi klosaru..samo dovodis igrace iz Francuske lige ! i to igrace 2 ili 3 klase ! nazlost moram se ovako izraziti ! nikad prvak od tebe nece biti ! Arsenal ima politiku kao nasi BiH klubovi, cim se jedan igrac odvoji od ostlaih u kvalitetu, treba ga prodati !