Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ove mlade ekipe su jako dobre. Igraju fantasticno a nikada nista ne osvoje. da li si Wengeru razmisljao da malo dignes prosjek godina, par vremesnih igraca torpeda i prosjek godina ce ti biti 55, a igraju za dobar rucak i toplo prenociste. ja bih ti posudio par, ali tek su u tridesetim a Tassoti nije spreman. sebicni tevezu: dodaj loptu super Dzeksu dabogda ti djeca bila na tebe pa ih identifikovali na osnovu otisaka zuba a ne slike u pasosu.
ne moze arsenal ni za 100 god. dostici nivo liverpoola, tako bez bespotrebnog kenjanja mrcino
vidi sto place...bjednik nosa onu BUNDU 6 sezona
pa eto izvuko si remi sta hosh :)
utakmica je bila do jaja....
Izvućete vi pozitivno za dvije hefte. Messi evo opet tri komada uvali.
Dajte molim vas , bez Wengera bi Arsenal bio ili prodata dusa (Chelsea,City) ili bi zavrsio kao Liverpool.
@@arsenal eh levatu haj ti sad meni reci kad se ti tako dobro razumijes u fudbal kad to ekipa mladih igraca koji igraju lijepo koji imaju trenera koji nikad i nije bio neki strateg moze ista osvojiti daj Boze da moze jer ja za njih navijam al izgubiti 4:0 nisu krivi samo igraci a nije mene briga za negativne komentare ako znam da sam upravu kad nesto napisem nisam ja tim opterecen ko ti ;)
ma ne moze se premiership osvojiti bez iskusnih igraca, nikad niko nije niti ce....
kolko si glup pokazace ti broj negativnih komentara ... levatu
navijam za taj arsenal godinama i postujem i wengera al mislim da je doslo vrijeme da on ode jer ocigledno je doslo dotle da igraci ne igraju kako treba a da bi igrali treba ih neko uputiti kako treba nazalost ocigledno wenger to vise nemoze i arsenal ce ako ovako nastavi bukvalno \"umrijeti u ljepoti\" ako je real izgubio 5:0 arsenal ce 10:0 kad je dosta nekog onda je dosta u ovom slucaju je dosta wengera
Naprijed topnici !
Mislim da je sve izvjesnije da dzeko ide iz Sitija....jednostavno je LOSE da losije ne moze.... Dzeko aj ti u Bosansku ligu.....uvijek imas mjesto u Selji!
Moj wenger filcinoPedo matora, prije ce dodo hafiz postati nego sto ces ti kakav trofej osvojiti. Bruka...