Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo bi vrijeme da i Arsenal sta kvalitetno dovede, navijam za Arsenal i ja sam ili za Benzemu ili za Falcaa iz Porta :)
Jos jednom za one koji nisu skontali Glazer je kupio dionice kluba posudjenim novcem. Sada taj dug otplacuje Manchester United tj. kupio je klub parama od kluba i vjerovatno mu je nanio ili ce nanijeti finansijsku stetu od pola do milijarde funti. Plus je skontao neke seme da preko kluba otplacuje i dugove svojih Wallmart lanaca. Tako da je Manchester u govnima kad se budu uvela nova pravila o poslovanju kluba. Sto je najgore, u Britaniji zemlji kapitalizma je ovo legalno. Na wikipediji pise sve
svi navijaci su protiv glazera kao i ja i jedva cekaju da ode jer je nagomilao dugove!!!!
Khm khm...Ustat mirno i glavica dole kad se spominje Man United... Po cemu je propala...Saberi se mame ti...Da je propala kao sto ti kazes,United bi tavorio u sredini tabele engleskog nogometa sa Boltonom i Fulhamom a nebi ispisivao stranice historije...Umij se malo...
manchester je u dugovima radi mene jer sam morao uloziti u turkish airlines koju vodi moj sin idt.!!! :)
Opet se bezveze buba o dugu MU-a, malo se bolje raspitajte pa cete shvatiti o cemu se radi u stvari. To je strukturalno najrentabilniji klub na svijetu.
makar nije propala firma k\'o npr MUFC ;)
Ma daj ne k.a.k.i Arsene...Arsenal je firma a ne nogometni klub...