Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu misliti koliko je Samiru sad drago što je prešao u City. Da je danas igrao za Arsenal izašao bi pognute glave a ovako je dva puta asistirao, izgrlio se sa ekipom, imao savršen prvijenac. Man. Cityju je falilo timskog duha. Mislim da će ga dobiti sa Nasrijem. A što se tiče Wengera... Hah, on i njegov vrtić. Igrom su najsličniji Barci ali njima fali nešto ili neko.
tuga majke mi.... ubise pare ovaj fudbal :(
svaka cast Wengeru za nepobjiedivi Arsenal i sve sto je ucinio al on nema jednu osobinu a to je \"prilagodljivost\" ovi djecaci bi dobro igrali uz 3 velika asa kao sto su bili Bergkamp,Vieira i Campbell a on je ocekivao od Koscielnog,Persiea i ostalih da predvode tim umjesto da kupuje ako su otisli cesc i nasri tu su pare i treba kupit igrace tog kvaliteta uz koje ce djeca doc do izrazaja ovako..tuga...a lijepo je bilo gledat mocni Arsenal
huhuhu, mozda i proradite ako dovedete jos 2-3 mlada igraca :D
Navijam za United i poslije Fergusona za mene je Wenger najbolji trener na svijetu... ispred Mourinha,Guardiole,Villas-Boasa i tih novih pilića... Wenger je stvorio Arsenal ,stvorio je strasne igrace... e sad, Arsenal nema novca da trosi kao Real,Barca,City pa nemogu bas dovesti nekog mladog a opet dokazanog igraca jer kostaju jako puno... Problem je u tome sto su male pichkice Fabregas,Nasri,Henry izdale covjeka koji ih je stvorio...Uff jesam prno sad....
on ce sebi dovest Varupu kad daje onakve golove Zelji... :)
navijao sam za Arsenal dok su igrala imena poput Henrya, Berkampa, Piresa Ljumberga, Wiltora, Viere a navijat cu i sada i uvijek cu..poraz je sramotan nema sta...Wengere dovedi nekoga za koga je čula većina, a ne igrace za koje samo ti znas....hvala
Dear Wenger, Mi iskreni Topnici ovim pismom zelimo da ti iskazemo saucesce i podrsku nakon najvece tragedije koja je zahvatila nas omiljeni klub! Volim i cjenim tvoj rad maksimalno al iskreno: \"izgubiti od bliskog rivala sa 6 razlike\" - takvo nesto zahtjeva hitno pronalazenje krivca i ko god da je krivac mora da dobije otkaz! Al opet se nadam da ce ovo biti dobra lekcija upravi i tebi kako bi pozurili s transferima i ubuduce obezbjdili 3 jaka defanzivna vezna jer vidjeli smo da smo i nekako s njima igrali dok je bar bio onaj klinac na DM al kad je jos i on izasao u 39 minuti od tada je palo jos 5 golova. Znamo svi kako stojimo sa povredama, suspenzijama i nedostatkom novih igraca ali ovako nesto je \"nedopustivo\". Pozdrav svim topnicima :)
Amerikanci koji su kupili Arsenal su skrti i nece da kupuju igrace, to je poznato svima, jedini problem sa Wenger\'om je sto on dovodi iskljucivo igrace iz francuske lige, u svakom slucaju primiti 8 golova je previse pa da si cak neki klub iz trece divizije a ne Arsenal..
kola se puni na mostarskom....heheh
Koja je razlika između Coca-Cole i Arsenala? - Coca-Cola se puni u Americi, Arsenal na Old Traffordu.
jel to mislite da wenger ne bi volio dovesti matu/cahila/jagielku/mertesakera/hazarda/gurkufa....sve su mu ovo zelje bile... ne daju vlasnici para.... i da,Arsenal nema jednog vlasnika kao City(zamislite Wengera sa milijardom eura...),chelsea...nema podrsku drzave,pokrajine,grada...niko ne stoji iza njih.... postali su pravi biznis klub...samo im zarada u glavi.
Wenger i Ferguson dva najveca gospodina fudbala. 6 razlike nije strasno. I real je fasovao od barce 5 razlike pa se onaj kloc mourinho na sve zalio, skakao, psovao svima i izgledao kao majmun na klupi. Gospodin Wnger sjedi suti. Ovo je samo dokaz da i najveci trebaju da uce na greskama. Arsenal je sad fasovao i znaju da moraju u kupovinu, a iduce sezone opet Evropa. Velicina Wengera ce isplivat do kraja sezone.
Wenger je u sustini u pravu, ali ja vjerujem da ga je ego ponio malo previse i da mora shvatiti da nece biti uspjesan pored klubova koji trose nenormalne sume novca. Medjutim, na kraju cemo vidjeti ko je u pravu. I Leeds United je kupovao pa znamo gdje su sad i iz kojih razloga. Isto tako Portsmouth. Arsenal je zahvaljujuci Wengeru klub na zdravim nogama i najlepsim fudbalom u Engleskoj. Real Madrid bi sutra otjerao Murinja da mogu dovesti ovog gospodina za trenera.
zasto sada svi govorite lose o ovom strucnjaku? pa zar nije on taj koji je napravio ovaj aresenal kakav jeste sad.. on je jedan on najboljih strucnjaka u svijetu.. i ja sam razocaran..zasto ne dovode igrace..zasto pustaju lako igrace.. arsenal je jedan od rijetkih sada klubova koji ne pretjeruje sa kupovinom. pa pogledajte city,real..zar je ovo normalno? ljudi nemaju svoje vlastite klubske nade...samo kupuju.. to nije zanimljivo..
Samo David O\'Leary može spasiti Arsenal ispadanja iz Premiershipa. On je bio legenda tog kluba, igrao je na poziciji štopera. Kasnije otišao u Leeds United sa kojim je 1992 osvojio Premiership. Nakon završetka karijere u Leedsu preuzeo je poziciju pomoćnog trenera i onda je u oktobru 1998 kada je Graham napustio Leeds imenovan za privremenog trenera- Već u prvoj sezoni na klupi Leedsa 1998/1999 sezona završio je četvrti i otišao u Kup UEFA. U sezoni 1999/2000 izgubio je u polufinalu Kupa UEFA u onoj čuvenoj utakmici sa Galatasarayem kad su poginula 2 navijača. U sezoni 2000/2001 stvorio je vjerovatno najjači Leeds ikada kada im je jedan Rio Ferdinand bio stub ekipe, došao do polufinala Lige prvaka sa timom čiji je prosjek godina bio 25. Vrijeme je da Wenger ode a da O\'Leary preuzme Arsenal i da natjera ove da zavole dres kluba i da Arsenal bude što je bio Leeds u sezoni 2000/2001
Ja ga samo poštujem što drži do svoga mišljenja i jednostavno se ne želi pokoriti ovim novim pravilima tj. \"ludilu\" u vezi cijena pojedinih igrača koje su prevršile svaku mjeru! Opet, uspjeva da uspostavi jedan nogomet koji zasigurno na sve liči osim na klasični engleski, prije na španski aka barsa, atletico, sevilla i sl., NAPRIJED CARE, DRŽI DO SVOGA I NE PRODAJI SVOJE IDEALE, AFERIM!