Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Leo Messi: "U nogometu se stvari brzo mijenjaju, ne možeš uvijek dobiti ono što želiš, ali ako bude ovisilo o meni - zauvijek ću ostati u Barceloni!" "Imamo novog trenera u Barçi, s novim idejama i potrebno je određeno vrijeme kako bi se sve posložilo. Smatram da imamo kvalitetne igrače za napraviti velike stvari u ovoj sezoni."
Ma arsenal je mogao sve dovest, a nije nikog. Zato propadaju ko zetoni sad..
ovo ste neki dan objavili ako se ne varam
Koje su budale ovi norinari. Wenger je samo jednom za nekog igrača rekao da ga je htio dovesti (ne sjećam koga, prije par godina) i onda ga malo malo smaraju sa istim stvarima, pa je na kraju počeo servirati ove priče kako bi ih zajebavao. Ko i malo mozga ima može skontati da je to nebuloza.
Tebe glupane ne bi ni 10 Messija spasilo. J*bem mater onom ko te uvede u fudbal...
...pekmeza babina...neda babo nikome...što će te čale uništiti ko niko jarane...vec te s*** za porez sad ti i karijeru usmjerava, patuljak jedan...Ronaldo je za tebe ljudina!
čitaj ovo - http://www.klix.ba/sport/nogomet/messi-pomaze-djecaku-da-pobijedi-bolest-od-koje-je-on-patio/120513021
a evo ti i tog tvog ronalda -http://www.klix.ba/sport/nogomet/ronaldo-odbio-autogram-djevojcici-jer-je-nosila-barcin-dres/120602044
On samo prica bio blizu da dovede messija, ibrahimovica, falcao... Itd a nikad nista. Ni dobrog transfera ni medalja, sve isto kod njih... Neke polu igrace iz francuske dovuce