Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Amar u Borusiji,ne bi se Robert Dzaba izvuko!
bayern vam je uletio kadste bili predbankrotom, pa je sada realno da vam maznu igraca djaba
Ma ti si ufurani kreten, umjesto 30 miliona eura ljetos sad neces nista, u Bundesligi ga pusis, u LP maximum cetvrtfinale a Reus i Gundogan se fataju noge jako brzo...
svake godine još od 2010 i prvog osvajanja Bundeslige vi najavljujete pad Dortmunda. stručnjaci.
da imaš malo više godina znao bi gdje je bio
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne znam sta se tolika pompa dize oko tog Lewandowskog. Frajer prosjecan napadac, koji nista novo ne moze donijeti u igri Bayerna. Ako je bolji od Mandzukica, bolji je za nijansu, jer ima bolji dribling, ali inace skroz nepotreban transfer. Za BvB je sto puta veci udarac bio Goetze, koji je stvarno klasa vise. Po 4-5 ovakvih napadaca ima u svakoj jacoj ligi, ali cini se da su 4 gola Realu u LP presudila da ovaj postane neka klasa, sta li...
klasa? pa ti si izglefa vidio lewandowskog samo i LP.haj mi nabrpj te bolje napadace a sa i cijenom odgovaraju, stilom igre ..
klasa? pa ti si izglefa vidio lewandowskog samo i LP.haj mi nabrpj te bolje napadace a sa i cijenom odgovaraju, stilom igre ..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da je pametan, posadio bi ovog lewatovskog do kraja sezone na klupu
A sta mislis onda koliko bi onda izgubili?
Najveci promasaj ste napravili Herr Watzke što ga niste pustili na pocetku sezone i uzeli za njega novac! Kupiti sebi napadača koji će sigurno manje koštati od 40 miliona i biti miran. svojim potezima ste svjesno izbili velik novac iz kase BVB.