Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrač koji ima najduzi staz u nasoj ligi kao napadač ! Ali opet svaka cast za 91 gol! iznenadio sam se da i kod nas neko vodi statistiku
Samo vi serite sa komentarima "da valja ne bi bio ovdje" bla bla......pa gospodo navucite dresove i kopačke pa bujrum vi zabijte 90 komada. Lezilebovići!
BEGIC ELVEDIN KORUMPIRANI LOPOV NAPOLJE IZ SAVEZA
Super Brazilac postao legenda BiH lige......svaka cast
Ja čuo da je Wagner Brazilski pravoslavac, jel' to istina?
tip je nevjerovatno skroman,,,zgrne finu lovu ali ne razmece se vozi obicnog fijat punto,pita se sa svima uvijek naglasava kako voli Siroki i kako ne namjerava otici nikad...dica mu tu idu u skolu vec su naucili Hrvatski dok zena jos malo "šteka" ali i ona ce doc na svoje.... moja cura mu je prva susjeda
Pripazi na curu drug, zaebani su Brazilci a kažu i da im je ćuna mašala. :D
...staro bosansko prezime :))
Lik se uhljebio tamo i boli ga briga. On dok je živ neće otići. Da ovo nije smijurija od lige postalo, kvalitetniji igrači bi mogli ponijeti tu titulu, ali ovdje čim vide da mogu koga prodati, uvale ga za džabe.
Kada postanes najbolji strijelac nase lige to fakticki znaci da si qita od igraca i da te niko nije htio kupiti. U svakom slucaju svaka cast :) 91. gol nije mala stvar :)