Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko normalan potpisuje ugovor na 3 godine s ovi specijalcem. Njegova treća je već svima poznata kao labudovo. Ne bi me čudilo da u ugovoru stoji da mu ako dobije nogu moraju pljuhnut još najmanje 50 milja. Baš živimo u vremenu kad neki bacaju pare bukvalno.
United je morao igrati lose jer su skroz podmladili tim, ako se nastavi pametno voditi klub njihovo dolazi nakon par sezona
@Hajno sramota je da neko navija za neki klub i piše takve nebuloze... kakvih 60 miliona za swajnija... na kraju se ispostavilo da je došao za manje od 10 miliona... ne provaljuj se.
nek dovedu i dzon kurtona sto se mene tice ali tijerajte onu lalu molim vas
pa sto toliko. on samo sjedi razmislja kupuje igrace i govori kako sta i dobije 25 mil eura a ja za dan napravim sprat kuce dobijem 25 km
Ne too ne tooo
Vaše su pare, možete sa njima šta hoćete čak i baciti u vjetar kao u ovom slučaju:))
Ako ih budeš vodio kao chelsea, nek im je Bog na pomoći.
Ovaj covjek ce totalno upropastiti united
Evo vrti mi se glava.