Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to Avdija, crna mambo
Kralju nasmijo si me haha
Ako ih ti ne pojebes Avdija , nece niko
Pa ti Avdija protiv Istre ne mozes da podneses pritisak a sad kao ovo mozes. Smijesan lik, jos smjesnija izjava
Kakva kvaliteta od igraca,pa cak ga i "gigant" Hajduk otjerao. A nama i dalje reprezentativac
Ima tip kvalitetu. Joj šege!
" Mi imamo kvalitetu", kaze hAvdija! Nije lijepo lagati avdijice, to se kaze- Neki moji saigraci imaju kvalitetu, a o meni i Tincicu nebih sada!
Izrael pada u Zenici 100%. 73% ako Avdija bude igro po desnoj strani.
Mislish, 73% za Izrael!
Nije samo taraba za lopte nego mu i u glavi fali koja :) Haj, nadam se samo da ce se uspjet negdje prodat sad, pa da mu se zahvalimo na saradnji :))
Avdija legendo naša :D evo PSG se raspituje za tebe da im pređeš u ekipu pa da sa onim dimijatorom Luizom igraš u odbrani :D Šala mala sreto ljiljani u petak vratite kakve takve šanse barem za onaj prokleti baraž. Sretno Ljiljani
1-3
Avdija je u posljednje vrijeme prgav na jeziku. Nadam se da će im na utakmici često spomenuti mater.
Domovina naša je rodila Hiljade i hiljade junaka Jedan od tih delija To je moj komšija Avdija Nije bio on niti golman Nije bio on niti vezista Sve što je imao od odlika To su neznanje, fakinkluk i predaja
dobre im majice