Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Objektivno - bitno je da si ti veliki igrac :) eeehhh
Stojane dragi toliko si glup da je to nevjerovatno. Cuj juni=ozujak ili veljaca.... Vjerujem da se sjecas onog lika iz Srbije sto je telefonom provocirao nekog Stojana, pa i ja tebi mogu reci u njegovom stilu: Stoojanee majmunee
ako vec prevodite sa tzv. hrvatskog na tzv. bosanski npr. \'prometnuo\', \'nogometasa\', \'puk\', \'izbornik\' itd. onda prevedite i 11 juna. to bi bilo, 11 ozujka ili veljace??? inace kako cemo mi koji pricamo srpski da vas razumijemo???
Objektivno govoreci, vrijedate sve nas koji pratimo i volimo fudbal govoreci da je ijedan od vas dvojice veliki igrac :)