"Razne kombinacije u igri"
0

Vraća li se Blaž Slišković u Hajduk?

Sarajevo-x.com
Blaž Slišković
Blaž Slišković
"Učinit čemo sve da se ljudski dogovorimo s Bakom", kazao je predsjednik Hajduka Joško Svaguša, čime je otvorio pitanje nagodbe kojom bi se riješio sudski spor između bivšeg trenera Blaža Sliškovića i Hajduka, a time i povratak ovog legendarnog nogometaša na Poljud.

Kako piše portal 24sata.hr, ako Hajdukova legenda odustane od dijela svojih potraživanja, to bi mu otvorilo vrata povratkana klupu "bilih".

Slišković je tužio Hajduk zbog neisplaćenih stavki ugovora iz 2005. godine, a na sudu su tadašnji čelnici tvrdili kako Slišković nije ni bio trener, jer nije mogao dobiti valjanu licencu za rad u Hrvatskoj.

Baka je priznao da su "u igri razne kombinacije", pa i ta da se jednog dana vrati na klupu Hajduka.

"Stražnjicom nisam zatvorio vrata Poljuda na odlasku, bio sam korektan i to ljudi cijene. Čini mi se da smo blizu dogovora. Meni bi povratak na klupu bio čast i prigoda da dovršim ono što sam započeo, jer sam 2005. doveo momčad na prag osvajanja naslova prvaka. No, morao sam otići nekoliko kola prije kraja. Ako me Hajduk pozove, rado ću se vratiti, Hajduk je za mene uvijek bio ispred svih klubova", rekao je Slišković i dodao kako ipak sve ovisi o planovima Hajduka.

Baka je trenutno bez angažmana, a ako se ne dogovori s Hajdukom, prihvatit će ponudu iz Kine.