Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se sastao sa aziz yildirimom kad je on u zatvoru i nije vise predsjednik fenerbahcea...a on vec godinama ide
A kad je branio nemoguce bio je heroj, c, c, c, dokaz koliki su Turci cigani
mehmede,šta ima?
što više vijesti o našoj \"A\" reprezentaciji,molio bih!!! sutra očekujem bar 2 vijesti o našem kapitenu Emre Belozoguu
ovaj HERCEGBOSNA (sta god mu to znacilo) je tako iskomplexirana jedna dusa vidi se bas u komentaru iznad da je jadno... ili je isfrustrirani hercegovac koji tamo negdje zivi ili je kod nasih dobrih dragih susjeda pa tamo siri pseudo slogu i bratstvo s hrvatima koji ga ne bendaju ni 2% sto se te teme tice pa ovdje prosipa gnjev ili zivi u dijaspori negdje pa se lijeci ovdje s ovakvim komentima u svojoj teskoj bolesti i zabludi... ccc pa brate dragi mi smo jedna zemlja a sto se tice nasih susjeda da znas da je nekoliko reprezentativaca porijeklom iz BiH u repki RH. idi ba zivi zivot opusti se i gledaj sto je bitno u zivotu a ne gluposti tipa ko je koje rase vjere nacije... odrasti buraz! ;)
e ovaj Demirel je frajco i po, \'ebo vas Ronaldo !
GDJE BI ONDA BEGOVIC TREBAO POBJECI
@bosanceros Je li se na ovo što si ti rekao i stalno govoriš mi trebamo nasmijati ili šta?
Ko.nju zar ne kontas da si gl.up ko pa.nj... pozdravi se.ku i ma.mu reci im da se pl.ak.nu - stizem veceras ... ali imam samo 2 sata pa cemo gru.pnj.ak nas troje a ti mozes gledat i dr.kat po tatin.om licu.... :))
HRVATSKA (+ HRVATSKI BIOSANCI I HERCEGOVCI) EURO 1996,2004,2008,2012 SP 1998,20022006 SVJETSKA BRONCA I DVA CETVRTFINALA EURA TOP 10 FIFA BOSNA (PO.TU.R.ICE) 00000000
Ovo su nebitne informacije! Redakcijo sutra se inšala igraju revanš utakmice Kupa BiH, znate li to? Gdje su nam te informacije?
bjezi na 24% bosne,tamo je ionako poturska.