Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubi paripa.... hahhhaaahhahhhaaaaaaaaaaa
ovaj isti tip je prije nesto vise od godinu dana govorio da nebi se odazvo za bih repku a sad bi da igra.
tako je, ali sta znaju papci, kontaju ako su njihove selendre u republici smrdskoj ociscene od nesrpskog stanovnistva, odmah fol ni u federaciji nema pravoslavaca i katolika. Ja sam Darko, dijete mjesanog braka, citav rat sam proveo u Sarajevu, niko me ruzno nije pogledao, a i ako jeste to nije bilo zbog nacionalnosti vec neke pubertetske fore po dernecima i pijankama. I onda mi se fol javi neki nemusliman i prica kako je Sarajevo Teheran. Pa sjedite malo kod katedrale, pa da vidite casne sestre svaki dan kako izlaze iz crkve, niko ih ruzno ne pogleda, a u banjaluci nisu ni kamen temeljac za dzamiju dozvolili da se postavi, vec udri kamenjem. eee pojedinci nikad pameti nece doci.
sta je papcine jedne cuj prosetaj zenicom pa vidjet ces kako bi dobro dosao pa papak jedan sinisa redovno ide u zenicu pa nije zenica banjaluka etmicki cista sa poruseim crkvama u zenice bukvalno niko nije istjeran na sil;u osim onih koji su se osjecali ugrozeno stoljecima pa ga nagulili a vjeruj dosta je pravoslavaca i katolika ostalo u zenici i dan danas slobodno zive.... u po rata u zenici je se viorila hrvatska zastava i dan danas se viori na hkd napredak u blizini katolicke skole... i jos nesto ovaj momak sinisa svake godine dolazi u zenicu posjecuje svoju familiju komsije i prijatelje.... crknite dusmani i puno srece sinisi
sina je srbenda,a i sta ce vam neko ko voli \"genocidnu tvorevinu\"? bolesnici jedni
Šta se svadjate najbolje da garavi igra za indiju tamo bi ga prihvatili ko brata
samo idi te na njegov facebook profil.. voli on BiH, al samo dok se proda negdje u Evropu
Sinisa i pored izjave da zeli da igra za BiH i dalje navija za Srbiju, bar se tako izjasnjava na svom Facebook profilu. Prema tome, Sinisa ipak ti je bolje da izrazis svju \'iskrenu\' zelju da zelis da igras za Srbiju, pa ako to nije moguce onda za BiH. Ipak $80.000 u MLS ligi nisu dovoljni za zivot u NYC, pa igrao bi ti i za Zimbabve samo da dobijes internacionalni nastup!
u usa svaki konj moze igrati u njihovoj ligi
Odlican igrac bas nam ovakav treba. Mila bi velika steta da ga Susic ne pozove. Sta je po nacionalnosti to me ne interesuje, ali u nedostatku Salihovica, Papca i Medunjanina boljeg na lijevoj strani od Sinise necemo imati. Svaka cast momcino zelimo ti sve najbolje i da sto skorije dibitujes u dresu zmajeva.
nije los al\' za tu MLS ligu... a to znaci svjetlosnim godinama daleko od dzeke ili misimovica... sto rece neko,ako on igra onda ce biti borba i sa farskim ostrvima... al opet sve najbolje...nek se dokaze ako moze...
Ne brinite, ima dosta hakera koji traze degenerika pod nazivom Pipo. (zu pomoc nekih ljudi sto rade na sa-x) Naj.ebce kad tad budite sigurni !!!
Hej ti sto ljude zoves Turcima,odkud ti to pravo?Kako te nije sramota bezobraznice jedan eheheh,ma salim se ja ti si jedna gnjida obicna ehehe ma salim se ja ti si izrod ehehehe ma ti si kurcina jedna turska,i to ona od 25 cm!
turci, ja vam naiskrenije zelim da vam ovaj igra u reprezentaciji, jer ako vam on igra onda cete se sigurno klati sa Farskim Ostrvima za posljednje mjesto u kvalifikacijama :))))))
brate sinisa pa bahlije ti cacu i mater iscerale iz zenice a ti bi sad za njih da igras, otidji malo prosetaj zenicom pa ces da vidis koliko si dobro doso