Sloboda počela pripreme
0
Vojvodiću se odazvala 23 fudbalera
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sloboda zadnji put u drugoj ligi bila 1968.
KOD NAS JE BOLJE DA SE NIKO I NE ODAZIVA JER SITUACIJA JE TAKVA DA NEMAMO NI OBROK ZA 20 FUDBALERA A KAMOLI ZA DEVET PLATA SAMO OD PROSLE GODINE DA IM DAMO, OJ TUGO GOLEMA STA NAM MAFIJASI I BORDO NEPRIJATELJI URADISE OD KLUBA.
da je SLOBODA u krizi,to je ocigledno ali samo za vasu info dusebriznici ovo nije svlacionica prvog tima nego omladinskog pogona tako da SLOBODA ima puno bi+olje svlacionice sa novim tusevima,klimom itd.Jer sam i sam igrao za SLOBODU U OMLADINSKOM POGONU.
http://vidiportal.ba/sport/futbal/8737-on-bi-bio-pojaanje-vojvodi-mjerka-damira-hadia
damir hadžić u pregovorima sa slobodom!!!!!!!!
Darko kad Sloboda počne da gubi on kaže \"sukobi u upravi\"pokupi prnje i ode.U svakom klubu je otišao bez obavljena posla i izradio je pojedine fudbalere.Loš trener takav i čovjek.Bar ga mi iz Foče znamo.Slobodi ne gine druga liga sa njim.
TUGO MOJA ŠTA NAM MAFIJA SA BRKOM OSIMOM RADI. SAVIĆU NISU UPLATILI SOCIJALNO 18 MJESECI, I DALI SU MU TEK 4 PLATE. IGRAČI NAM NEMAJU ŠTA DA JEDU, PA MORAJU DA RADE KAO KONOBARI KO SAVIĆ A BUKI IDE KOD PITARA DA KOPIRA FAN SHOP. ZEBA NIJE TRENIRAO MJESECIMA ZBOG NEUSLOVA, TAKO DA NIJE MOGAO DA NASTAVI KARIJERU U CIRIHU. TUGO MOJA NA ŠTA SMO SPALI GDJE JE SAD LEGENDA IVICA?
tone tuzla tone sloboda
jao glavuse kod ovog Dedica ubila se za pače.
Š....I...R...O...K....I..........B.....R....I....G
uslovi ravno 0, vidi Dedica mahmuran :))
Pitar sam ja i nemam sna zbog tog Želje...
Joj mogu mislit jest hladno u ovoj svlacionici,smrze se....
sutra na sabah namazu sve da vas vidim
Jad i cemer, svlacionice u rangu sa Donjom Rasljevom! Vrijeme je da Sloboda preseli u nizi rang