Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivica Osim Bosanski car !
Ima Engleska Sir Alexa Fergusona ali Ivica Osim je za BiH vise nego Sir...skromni gospodin i institucija u savremenom nogometu...cestitke velikom gospodinu, BiH patrioti i legendi Ivici Osimu.
to što ga u bosni premalo poštuju uopšte nema nikakvu tezinu,tako je bilo i sa nobelovcima,da ovaj čovjek ima njemačko ili francusko ime i prezime bio bi dozivotni predsjednik FIFE-e
Čestitam maestro! Potpis - Pitar starog kova.
LIk koji je prije rata štimao utakmice. U ratu se ušutio i razgulio. Došao pred smrt da "pomogne" bh fudbalu. Kad je manga sto nije ranije dosao kada voli ovo sve ovdje. Licemjer
svaka cast
Hoće, ako im Erdogan ne zabrani! Meščini ne miriše ovaj Ivica Erdogunu, nema od ordena ništa.
Za one kojima nije jasno zasto, ne zato sto je osvajao tamo jer nije, ali je ovo i za doprinos unapređenja fudbala u Japanu. Savjetovao ih je, ucio..., a oni su slusali i napredovali.
Gospodar familije!
Ivicaki Osimora
ljudina
Svaka cast velikom gospodinu kojeg priznaju sve mocne drzave, samo ga ne priznaju njegovi u Sarajevu, gdje nije mogao ni lift da napravi (od svojih para)
ako je iko mjerodavan da prepozna necije znanje rad i pozrtvovanost...onda je to narod japana...respect fudbalski naucnice...
kad osim dođe u japan samo pokaže prstom i kaže hoću ovo.
LEGENDO DABOGDA TI NAMA ZIV I ZDRAV BIO JOS DUGO DUGO,,LJUDSKA VELICINA KOJA JE ISPISALA FUDBALSKU ISTORIJU I POKAZALA DOSTOJANSTVO,,ZIV NAM BIO ..SVABO,,,
Svaka cast na onom postenom ljudskom i sportskom dostojanstvu koje nema ama bas nijedne negativne mrlje na svom imenu pa nije ni cudo sto rezultati sami po sebi dolaze.Neznam sta vise reci o ovoj uzoritoj ljudskoj institucije vec da ga bog pozivi jos dugo i dugo jer se od ovakvih jos uvijek moze puno nauiti.BRAVO STRAUSU!!!
@eurokrem Najteži period njegove igračke karijere svakako je "Afera Planinić" iz 1965. godine i jednogodišnja suspenzija, kada je FK Željezničar prvobitnom odlukom tadašnjeg saveza izbačen u Drugu ligu, a poslije žalbe kažnjen sa oduzimanjem šest bodova zbog namještanja utakmica.
@eurokrem Najteži period njegove igračke karijere svakako je "Afera Planinić" iz 1965. godine i jednogodišnja suspenzija, kada je FK Željezničar prvobitnom odlukom tadašnjeg saveza izbačen u Drugu ligu, a poslije žalbe kažnjen sa oduzimanjem šest bodova zbog namještanja utakmica.