Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad budete na mome mjestu,onda mi autoriteticno recite: \"ZEMLJAK,TI NEMAS POJMA\"
dzeko je jedini fudbaler na svijetu ciji je gol za city bio breaking news na cnn-u
NE SLAŽEM SE U VEZI POREĐENJA SA TORESOM.TORES JE ZA MENE IGRAČ KOJI JE NA NEKI NAČIN U SILAZNOJ PUTANJI(bez obzira na godine koje ima)DOK ĆE DŽEKO SIGURNO NAPREDOVATI U KOLIKO BUDE VRIJEDNO RADIO I TRENIRAO A MANJE DERNEČIO:)
www.fudbalizacija.com Mi Vam otvaramo oči a zatvaramo usta!
PA DAJ MU VISE DA IGRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ccc
Ovaj Manchini je realno lavor od trenera, a Dzeko ne znam gledo sam ga neku noc i po meni katastrofa, fulio dva zicera, spor je do bola za razliku od ostalih, i nezna bas najbolje primiti loptu. Mislim sve najbolje al brate tesko.
Vjerujte u riječi Roberta Mančina, nek\' to vašim ušima godi, da će proradit be-ha gol-mašina, kad na vrbi grožđe rodi.
DIJAMANTU DIJAMANTU DIJAMANTU DIJAMANTU ĐEKO ĐKOEĐ KEĐO ĐEKO ĐEKO ĐEKO DIJAMANTU DIJAMANTU DIJAMANTU DIIIDIMINTU DIJAMANTU ĐEKO ĐEKO lav si sviju m
DIJAMANTU DIJAMANTU DIJAMANTU DIJAMANTU ĐEKO ĐKOEĐ KEĐO ĐEKO ĐEKO ĐEKO DIJAMANTU DIJAMANTU DIJAMANTU DIIIDIMINTU DIJAMANTU ĐEKO ĐEKO lav si sviju m
Jedan je Braco,ovaj kloc mu nije ni do koljena.
Edin Dzeko je na 19 mjestu na tabeli za najbolje placene igrace svijeta trenutno pa vi sada razmislite malo.Njegova godisnja plata iznosi oko 13 miliona maraka.
aBd imsala...,neka je sasmo zdravlja doci ce sve na svoje.. :)
Ako bude igrao po 5 min u utakmici kao do sada bice dobro ako i jedan dadne a ne puno
a sinoc se drzi za glavu mancini,kad je ofulao nemoguce đeko
ovo, ono, nista novo...!!! Mancini drobi svoje, Dzeko nastavlja sa postom, ovi se prepiru oko Salihamidzica, Krasica, Zigica, urbanog Sarajeva, ruralnog ostatka ove nase lijepe...i tako u krug....\'ajmo sutra ponovo ove iste igre... .....veni, vidi, bolje da nisam...!!!
valjda je Mančini sstručniji od ovih naših papaka...što ga mrze i olajavaju....zna čovjek za šta je dao pare...nije to bolan bosanceros...da nedaje priliku talentovanom covjeku...
Kakva smo mi nacija,nije ni cudo sta nam se sve desava. Ne valja nam Merlin, ne valja nam Dzeko, ne valja nam niko ko je uspjesan. Pitam se ko nama valja? I mozemo li za promjenu nekoga pohvaliti a ne rasipati ovakve zlobne komentarcice?