Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Usanovicu, bravo za savez...sta ce nama mladi igraci koji rasturaju po najjacim ligama, ne trebaju oni nasoj reprezentaciji... Fuj đubrad jedna!!!
možda jeste ružan, al on će za par godina da g.u.z.i ono što ti i ja možemo samo gledat na fashion tv
I vi ste sup.ci od navijaca majkemi. Ne jeb.ete svoju repku ni 1%. Zasto odbijate momka koji zeli da igra za nas? Isti ste papci ko oni u savezu
e zaboli nas racku za tebe
pa sta ces u bh reprezentaciji, igraj za sandzak, tamo ti je domovina.
Jao Bas je lud sto misli da ima mjesta u nasem timu kad imamo ovako prejaku odbranu koja golove prima od reprezentacija koje ne zabijaju po 5-6 utakmica. On bi jos igrao a da ne plati savezu . Kobajagi nije zaradio dovoljno para u Arsenalu. Sramota, haj da je neka prosjecna reprezentacija kao Njemacka. Ne, nego bi on jos htio da se spustimo na nivo ostalih reprezentacija i da ga molimo. Ne trebas nam ti mozemo mi na Svijetsko i bez tebe. Samo treba sacekati 2258 kad Bosna bude domaćin Svijetskog prvenstva.
i evo opet internet mangupa koji pljuju po savezu, a gdje ste bili mangupi kada se okupljalo pred savezom da ih lomimo????
pa oni samo sjede u savezu :D ebm vam porodicu
ale ale aleee Savez napoljee!! Volim te Bih!!
idioti u savzeu p... vam ma..... zovnite decka da igra, j... vam familiju nesposobnu jeli zbog vase nazadluka i neznanja trebamo da gubimo ovakve igrace??????
Dijete drago, ne lupetaj, kakva reprezentacija BiH, pa to je nazovidržava koja će se ionako raspasti prije nego što ti postaneš slavan. Nego, ako imaš pameti - Švica majka!
@P.i.p.o SAMO TI S.E.R.I MLADI MAJMUNE,IMA VREMENA KAD ĆEŠ BITI Z.G.U.Ž.E.N A RADI SE NA TOME P.S.BIĆE HAJRA OD HAJROVIĆA NIŠTA SE NE SIKIRAJTE;JOŠ ĆEMO MI NAPRAVITI I DVIJE \"A\" REPREZENTACIJE,A OVU DRUGU BI ČINILI SAMO MLADI IGRAČI TIPA SEFEROVIĆA,HAJROVIĆA,PJANIĆA,BEŠIĆA ITD. UGLAVNOM NEMA ZIME,MI SMO NAJJAČA REPREZENTACIJA U REGIONU I MOŽEMO SAMO NAPREDOVATI.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_foreign_football_players_in_the_Swiss_Super_League_2009%E2%80%9310 evo liste nasih igraca sto igraju u švici:)
za frlju:Pjanic nije nikad igrao za mladu repku BiIH.A Ibisevic i Pjanic ne bi nikad zaigrali za nas da nije bilo Senada Hadzifejzovica.Nas nogometni savez ne funkcionira kao normalni savezi i ovo je jedini nacin da se cuje za njih.
ženu koja ovlaži na džeku bi trebalo odmah osunetiti zbog teškog hormonalnog poremećaja. a ti prijatelju zovni deena i mimu šahinpašića da igraju za bih, oni su nekako slatki, pa jesil ti derpe il navijač
kaze se UZEO a ne uzeJo!!!
nije ni cudo da si u arsenalu kad ti je arshavin otaci. i kako si ruzan boze me oprosti ti da nam igras u repki, pa kad trebe vide dzeku i ostale odma se ovlaze zamisli kad bi se ti pojavio et zamisli