Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj koliko je dobar fudbaler nije mogao naci ni na Kipru angazman,a stavili ga mjesto Meshe Bazdarevica u najboljih zeljinih jedanaest igraca svih vremena. Bruka i jedna velika ubleha.!!!!!!!!
@Cro eto ti znas papak jedan iz Duvna
derbi seljakluka i primitivizma. kad cujes na praznom Kosevu kako stoka arlauka jasno ti je koje je sarajevo selo danas. neko je predlozio da organizujete koride na Kosevu. mislim da je ideja odlicna. jedan vikend na kosevu, sljedeci na grbavici.
Ko ne voli Hajduk uvalim mu kur.ac.. Valja li ova pjesma...Nista se ne rimuje ali je lipo za cuti...
E nek ste i vi dozivjeli da imate neki derbi.. Za vrijeme Juge derbi su imali Dinamo, Hajduk, Partizan i Zvezda, a Zeljo i Sarajevo su veinom bili DERBI ZA OPSTANAK U LIZI..HAHAHAHHA JESAM DUHOVIT, SAM SE SEBI DIVIM...
Lole iz Modrice, Laktasa i ostalih provincija u komisijama NSBiH su naravno jedva docekali da zabrane ulaz publici a da mogu ukinuli bi derby totalno.
e sada je uredu
jedina utakmica koja liči na derby
Edine, Edine.....BulenD..D..nije T
Ja sam se palila na njega dok je bio u Zrinji
@CRO DOBRO TI IDE PJEVANJE,TI SI TALENTOVANI CIGANIN,HAJDE OSTAVI PODATKE OVDJE SREDIĆU TI JA NASTUP(GAŽU)ZA 50kuna.
Bule je KRALJ...
Pozdrav svim navijačima Sarajeva i Želje. Žao mi je fakat što je naš fudbal pao da tako niske grane, da ponekad pomislim da li može i biti gore nego što jeste. Ja sam zadnjih godina išao na utakmice samo zbog poštovanja prema tradiciji svog grada, ali ovaj put i da se igra stvarno ne bih išao (Želji svaka čast na trenutnoj formi), ali daleko je to, daleko od polu-kvalitetnog, fer i poštenog fudbala. Mislim da fudbalske utakmice danas mnogima (u najvećem dijelu ljudima koji fakat nemaju pojma o fudbalu - pa \"to\" što gledaju je za njih vjerovatno kvalitetno) služe da istresu svoje lične i životne frustracije i da se ispsuju. Malo je malo istinskih ljubitelja fudbala danas na nasim stadionima. Ne kontam kako neko moze biti \"bolesnik\" za klubom koji igra fudbal na razini nekog prijeratnog trećeligaša i kluba koji nije mogao proći nijedno jedino pretkolo u bilo kom evropskom takmičenju. Ne znam o kakvim uspjesima mi govorimo?Ovo se odnosi (na žalost) i na Želju i Sarajevo
glasajte na www.bundesliga.de za Dzeku!!!!
SARAJEVO 3 0 zeljeznicar !