Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim mi pokazujemo naš karakter i stav! Jbga, uvijek se nađe neka budala sto hoce da isprovocira situaciju zbog njemu poznatih interesa. HordeZla - Rajvosa!
2:1 za Bosnu ? Jel tako ? ???
Kad će TOŠK-ŽELJO... i oni su prijateljski klubovi :P
Tako to rade pravi navijači sa huliganima, makar iz vlastitih redova, a ne ko neki kao kone sa grbavice
Šta reći, 1:2
PRVI TIM SARAJEVA IGRAO PUNOM PAROM SA TOLIKO HTJENJA I NERVOZE VJERUJ TE 5:0 TREBALO BITI ZA BOSNU...kakvi klosari i livadici sramota od tima *** vas marijan miajlovic sto vas je prekrstio
joj..tugo moja...mali strumfici se upalili...hahaha...kako mi je drago sto tako baljezgate od muke...haha...pickice...ispast ce te iz lige....haha..popusite kitu pitarsku..haha..Fk.Sarajevo sampion!!!!
Svaka cast, ovo se zovu navijaci
Seljacki timovi seljacki navijaci seljacka liga :D
Ma seljačine
budi frajer pa u banjaluci uleti pa kad izađeš da te dočeka 50 baklji ispred kuće kao što rade prave grupe ala torcida a ne drukere sve
horde izdominirale u lukama
Horde zla = Murija Krv drotovska im proradila :)))
Jarane zar nije skola pocela? Uhvati se zadace, batali internet do raspusta.
iz vogošće momci bili kakvo visoko
Što lažeš i izmisljaš tako, debilu jedan? Da poznaješ momke iz Vogošće koji su na sjeveru znao bi da su svi normala momci i dugo godina su tu.. Nijedan od one dvojice nije iz Vogošće niti ima bilo kakve veze sa njom.
Faith in humanity restored!
Kakav ste vi CIRKUS, Putujući Đindasi (zabavljači).
mi smo mi smo mi smo neka smo i opet ćemo
Najrealnije su horde zla