Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LEOTARr dobro i p-ro-šooo
F O R Z A V E L E Ž
Utakmica je bila po notama Đoleta ..\"tako to biva kad se previše sniva a stvarno se malo zna \"...Bilo je mučno gledati ekipu bez sredine,bez centarfora,bez presinga i agresivnosti,sa trenerom koji 80 min.presjedi na klupi,navijačima koji se tuku sa policijom...Dolaze teški i crni dani ali tako je kad imaš viziju od Vranduka do Lašve - od Smetova do Vjetrenica !!!!
GKEDAO SAM CELIK-VELEZ .ZASLUZENO PO BOD.UTAKMICA FER.DOBRA ATMOSFERA
KAKO ONO RECE NEKI DAN TRENER CELIKA ( INACE OVU IZJAVU SVI KORISTE I JEDNA JE OD GLUPLJIH)..VELEZU RESPEKT A NAMA BODOVI...SVE U SVEMU I CELIK I VELEZ ZASLUZUJU PUNO VISE I PUNO BOLJE..
rođeni, ale, ale
VIDITE BRACO KAKO SE UZIMAJU BODOVI NA STRANI I TO KOD UVIJEK NEUGODNOG CELIKA A MI SE NADAMO VEC MJESEC ZELENOM STOLU!? DOKLE VISE DA TRPIMO MAFIJASE U FOTELJAMA DOK NAM UNISTAVAJU KLUB, DOKLE BRACO!?
J.ebeš ime koje se odmilja izgovara žMeljo.
A njanjajevo ???
VOLIM TE ŽELJO !!!