Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bitno za koga navijamo, bitno je da i BiH ima jedan klub koji se može takmičiti u Evropi.
Monaco, P$G, Ch€ls€a, Sarajevo... polufinale LP sezone 2014/2015
Ovde se proslavlja titula kao i prošle godine a ako bude podbačaj kao i obično krvi ću se napit na slamku neke stvari se ne mogu kupiti novcem :)
Iako navijam za zelju, drago mi je da se ovako nesto desilo.. nastranu ovi pojedini retardirani pitari sto su se uhvatili zelje, osima itd itd Gospodo zeljo nema nikakve veze sa ovim, navijajte za svoj klub, volite ga kako ga volite, simpatisete ili sta vec, zelim koliko i vi da bih ima dobre timove, ali manite se snova, klasicnih bošnjo optimizama, da ce te preko noci postati veliki europski tim kog ce se barcelona plasiti..
Osimu kapa do poda, ali realno pare čine čuda, tako da i Sarajevo može iskočiti iznad prosjeka BiH lige.
Meni je stvarno zao sto vi niste imal svog osima, nego ste nasli utjehu u tetki iz malezije.. u biti nije problem u tome apsolutno, vec kod nas je narod takav da ne postuje nista svoje, vec daj samo bolje je tudje govno nego domaci hljeb.. Iskreno se nadam da ce iskocit, kako bi pored nacionalne reprezentacije, imali bar jedan ozbiljan klub iz BIH koji se takmici u eurpskim ligama.. doduse ko ce vas pitare onda slusat, al hajd.. istrpit cemo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najpreći je prvi komšija.Treba kupiti sve "bolje igrače" želje i dati ih na posudbu timovima iz Prve lige Federacije.Od prodaje svima dobro,igrači će imati minutažu, a štrumfovi će isplatiti plate koje duguju 5 mjeseci.
http://www.youtube.com/watch?v=mfRJtZ2W60E
Bice ovako : FK Sarajevo = Manchester City nakon dolaska sheika
giroud ostavi broj nisam navijac ali cu ti mamu jebat
Smiješno, žalosno itd itd. E moje Sarajevo šta ti uradiše, šta pare rade, gladne oči za parama fuj,.
Vidio Tana da Torpedo u vaterpolu uzima trofeje,pa skonto da ja najbolje da fudbaleri pocnu ucit plivanje!
Sada je jagma koliko će u koji dzep love otići... Niko nespominje cifre
Smanjti ligu na 10 klubova . Treba uvesti i da se ekipe sastaju po dva puta u proljetnom dijelu prvenstva,isto tako i po dva puta u jesenjem djelu. Imali bi kvalitetniju ligu i mnogo vise navijaca.Imamo mi klubove sa svojim imenom i prezimenom: Zelju Sarajevo Borac Velez Slobodu i Celik. Uz Jedinstvo Prijedor Zrinski Leotari i jos par ovih manjih klubova napravila bi se mnogo jaca liga.
Gledaj navijaca Zeljeznicara sto su kompleks dobili. Pa gdje je to Ivicin sin igrao osim u Zeljeznicaru? Kakav je trener dokaz su dva otkaza u Japanu u dva kluba, pa se vratio u Zelju, najvise zbog bolesnog oca, jer su bili daleko od Sarajeva i rodbine. Ja kao navijac Sarajeva i patriota, skidam kapu Ivici Osimu, ali njegov sin Amar je sve ono sto Ivica nije. Mi konacno smo postali prvi klub sa stranim kapitalom na Balkanu, a i sredice se situacija. Najvaznije je ovo bilo, vlasnicka struktura i da otjera iz skupstine carsiju i balavce koji bi da im Husref Musemic, zbog kompleksa od Amara Osima, klub vodi 30 godina. 2007 godine Sarajevo je bilo sampion, a predzanje kolo izgubilo tj pregazeno 4:0 u gostima, zahvaljujuci Musemicu i carsiji i balavcima trenerima po internet portalima. Konacno strani kapital, pravi trener, rad na duge staze, i pare, eh sad ce doci rezultati!
Kraj FK Sarajevo
O Kakvom kompleku ti to,pa sam si naveo da imate kompleks zvani Amar Osim!!!!
Namjerno ili ne, u svakom članku koji govori o novijim promjenama u FK Sarajevo, prešućuje se činjenica o KAPITALNOJ ULOZI UDRUŽENJA "BORDO PRIJATELJI 1946" čiji je bespoštedni angažman doveo do potpune renesanse u tom kolektivu! Sva pobrojana imena u gornjem tekstu su imena članova BP 1946 i ne znam kako je moguće to ne naglasiti! Dakle, od direktora Dine Selimovića, kao glavnog operativca, do gospodina Feđe Kusturice koji je bio glavni inicijator i posrednik u pregovorima sa g.Vincentom Tan! Molim Vas, ne zapostavljajte tu činjenicu, jer je to, istovremeno, recept za sve kolektive u ovoj zemlji koji žele ozdravljenje!
Otici ce on prije nego sto je i dosao :)
Dobar Tan,kako ste?
nadat je se da ce biti sve kako je dogovoreno vrijeme ce pokazat al eto nisam dusman nikome pa ni Sarajevu sa srecom nek bude
Ovo je super.Treba biti svjestan da ce on sve stvari preuzeti u svoje kontrolu i da ce vjerovatno postaviti svoje ljude u upravi.Pretpostavljam da ce biti pojedinih odluka sa njegovoj strane koje se nece svidjeti navijacima ali dugorocno gledano sarajevo ce postati sigurno takmicarski jaki i na evropskoj sceni :)