Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njegov opis zanimanja nije trener, nego skupljac odsteta.
Pa šta su htjeli, prodali sve što je valjalo i hoće premier ligu da osvoje... Dajte pa ni Murinjo i Gvardiola zajedno da treniraju Totenhem ne bi mogli osvojiti prvenstvo sa onakvom ekipom...
to ti je taj moderni fudbal...98% klubova bi samo htjelo da štanca zvijezde koje kupe za male pare sa istoka evrope ili juzne amerike...pa da ih onda rasprodaju a da klub osvaja trofeje bez njih... hoce i jare i pare...svi njemacki klubovi na celu sa borusijom osim bayerna... ...svi španski osim barcelone i reala...i svi engleski osim 2 manchestera i chelsija a italija je ionako sva u ku.rcu
O cemu ti pricas ? U odnosu na proslu sezonu prodali mu jedino Balea. Realno, nikakvim carloijama ga nisu mogli zadrzati - jer je covjek htio otici, a uradili su sve da ga zadrze. Potom su ulozili 120 miliona u igrace koje je AVB htio. Minimalno sto bi covjek ocekivao je da se ne brukaju i da barem drze cetvrtu poziciju. Nemojte se provaljivati. Sta je trebao Wenger nakon sto su mu otisli Nasri, Fabregas, RVP, Song ?? Ispasti iz lige ??
e to je to, pravi posao, ne biti hodza, biti trener
"portugalski nogometni stručnjak Andre Villas-Boas "...on nogometni strucnjak? Ferguson je strucnjak,Mourinho je strucnjak i ostali dokazani treneri..a ovaj je 0 od trenera,posrecilo mu se jednom sa Portom i odmah se umislio da je novi Mourinho..
ovaj covjek vise zaradi na otkaznima...a ugovora i kurca...
Ovo je ona ne ide i pos'o i plata, nego ili pos'o ili plata.
Sto ti je zakon i drzava! Lose radis svoj posao, dobijes otkaz i oni ti isplate sve plate!
***te koje budale da daju ovoliku lovu i ovakve nakaradne ugovore ovako se ne posluje pozitivno nikako ovo je raspanje para.
ovaj lik nije niki trener
ma kesh u dzep salji dalje magarac ko vrati jebes totnem nego ko je sljedeci na redu ha pacho villa
muskarci u odijelu...i tako to...
pali te to ?
Pametno, sad fino kuci...kupis malo gotivnih dionica i kuliras lagano....
dobra taktika vako je i u celziju uzeo sumu