Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoćel mi neko samo rec ko je ovdje koga pokupio, snimak LEGO kockicom xd
Hoćete li vi jadni bedni bošnjaci ikad staviti zlatnu medalju(osim onih jadnika u sjedećoj odbojci pa pošto bolje igraju guzicom nego glavom pa im medalju stavljaju na guzicu) oko te vaše imbicilne glave. Po vašem uspehu u svetu reklo bi se pre da živite u 1560 god PRE NOVE ERE nego u 1434god(koja vam je zvanična) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ARSOVIĆ SREBRNA, MAKSIMOVIĆ BRONZANA UPUCALE ZLATO: Srbija osvojila titulu na Evropskom prvenstvu u Moskvi uz rekord OSTALI SPORTOVI10:53, 05.03.2014.Autor: Tanjug,Foto: Kurir Pošalji e-mail Odštampaj tekst A Reprezentativke Srbije u streljaštvu Andrea Arsović i Ivana Maksimović osvojile su srebrnu i bronzanu medalju na prvenstvu Evrope u Moskvi u disciplini vazdušna puška Andrea Arsović i Ivana Maksimović, Foto: Kurir Andrea Arsović i Ivana Maksimović MOSKVA - Ženska reprezentacija Srbije u streljaštvu osvojila je danas zlatnu medalju u ekipnoj konkurenciji vazdušnom puškom na prvenstvu Evrope u Moskvi. Selekcija Srbije je tom prilikiom oborila evropski rekord rezultatom 1.247,1 krug. Veliki uspeh selekciji Srbije donele su Ivana Maksimović, Andrea Arsović i Dragana Todorović. Srebro je pripalo Nemačkoj, a bronza Italiji. Reprezentativke Srbije u streljaštvu Andrea Arsović i Ivana Maksimović osvojile su srebrnu i bronzanu medalju na prvenstvu Evrope u Moskvi u disciplini vazdušna puška. Arsovićeva je do srebrne medalje došla rezultatom od 206,6 krugova, a Maksimovićeva je osvojila bronzu sa 184,9 krugova. Prvo mesto osvojila je Mađarica Julijana Miškolci sa 209,5 krugova. "Pišemo istoriju! Prvo ekipno zlato za žene! Ponosna na devojke! A za moju bronzu, hvala svima koji su verovali u mene i kad ja nisam!", napisala je na Tviteru Ivana Maksimović.
Crni, šta je reć, od čega si obolio ?
Ovo nije vidjelo faula.
Ja ništa nisam razumio. Kakav start? hahah
za ovo se ide u hag
Sine idi klade valjaj, pogrijesio si livadu.
Nemojte tako o Spahi. Spaha je naš kapiten i ponos, i stvarno je neispravno govoriti da on ovako ulijece u startove. Spaha to laktom gospodski obavlja, kao i svi cijenjeni fudbalski mesari.
Tôi không đổ lỗi cho tôi allah của tôi
treba njega u real... takvi cigani tamo igraju koji ne znaju šta je fair-play
Da je Spaha tamo igrali bi oni sjedeću odbojku.
Da je tamo Spaha igrali bi oni sjedeču odbojku.
e ovo ti je socijalizam nema zahebancije :)
Dobro je da Spaha ne igra tamo