Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja greska Bajerna...Bajern je disciplinovan klub..dok Vidal je previse prgav igac, dosta ulazi u konflikte..ne uklapa se on tu u sliku Bajerna..
Sjetimo se samo nasih velikana koji su imali autoritet za razliku od smradova Lahma i Schweinsteigera koiji su godinama u klubu a nemaju juda da se suprotstave Guardiolinom rusenju kluba.. Ko se sjeca starih dobrih vremena sjeca se karaktera kahna,Effenberga,Ballacka.. Vidal je slican po karakteru i nadam se da ce uskoro potpisati
Koji je ovo kurac od igraca
Udijtee dodjite jopet nemojte sta zamjerit
To je taj vjerni Vidal , i krv svoju za Juve , Juve un grande , bla bla bla. Dodje Bayern ponudi 35 mil , pedaalaaa. Itd itd itd.
Ko imalo prati Juve zna da odavno to nije stari Vidal kako igrom tako i ponasanjem zbog toga i jeste pedala. Juve je od ovog igraca izvukao maksimum i pri tome ce masno da zaradi a neki novi klinci ce da zauzmu njegovo mjesto. Forza Juve !!!
Vidal je prešao zato što je Bayern puno veći klub od Juventusa. Što se tiče njegovog ponašanja nije problem, smirit će se on, isto kao i Suarez kad dođe u veliki klub. Samo da ne bude povređen.
Guardiola od Bayerna pravi latinospanski klub, to ne moze tako uništava ih lagano, sa heynkesom su bili ko tigrovi al ovo sto on radi nije uopšte njemački stil
Ono sa juppom su bili ko gladijatori...ko vitezovi koji bi pojeli i sadasnju barcu....sta im lik celavi uradi uzas...
Vidal je igrač kojeg bi svaki tim poželio. Kad Bayern kupi Njemca kažete uništava konkurenciju u ligi, kad kupi stranca- španski klub, šta vi hoćete?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja koliko znam Bayern bi trebao da pocinje velikim slovom, ipak to prepustam klixovcima da procjene :))