Nije mogao da dođe
124

Vidal gledao očevu sahranu putem Instagrama, počeo plakati kada je vidio sanduk

H. H.
Foto: Montaža / Twitter
Foto: Montaža / Twitter
Erasmo Vidal (61), otac bivše zvijezde Juventusa, Barcelone, Bayerna i Intera, Artura Vidala (35), preminuo je u utorak ujutro u konjičkom centru "Club Hípico de Santiago" u glavnom gradu Čilea, a njegov sin je putem Instagram livea gledao sahranu.

Vidal nije mogao da odleti iz Sao Paola u Santiago zbog utakmice njegovog Flamenga protiv Corinthiansa. Na tom meču bez golova (0:0) ušao je u igru u 65. minutu.

Zbog toga je njegova sestra Amber na svom Instagramu prenosila sahranu kako bi mogao da isprati sve što se dešavalo, a kada je ugledao sanduk, Arturo se slomio i počeo da plače.

"Tata, danas će mi nedostajati tvoja poruka prije utakmice, ali znam da ćeš nas odozgo podržati, sada da osvojimo ovaj Kup i onaj koji dolazi, za tebe i za sve one koji me podržavaju iz dana u dan", napisao je Vidal.

Mediji su prethodno pisali da njihov odnos nije bio naročito dobar, jer je Erazmo napustio porodicu kada je mali Arturo imao samo pet godina. Ipak, čini se da su izgladali stvari i ponovo se zbližili.